Sysmex Hungary
Menu

Technológia

Mindenre kiterjedő technológiák széles köre

A Sysmex diagnosztikai eszközök világszerte ismertek megbízhatóságukról, pontosságukról és minőségükről. Több mint negyven éve történt alapításunk óta az újítás vágya vezetett minket, hogy jobban végezhessük feladatunkat. Mindezt azért tesszük, hogy fejlesszük eszközeink elemzési képességeit, s így segíthessünk a klinikusoknak az emberek sokkal hatékonyabb kezelésében.

Bátran mondhatjuk, hogy ebben a negyven évben megváltoztattuk a hematológiai elemzés arculatát. Manapság világelsők vagyunk a hematológia piacán. Mindez nagymértékben a tudásra és technológiára történő összpontosításunknak köszönhető – amelyet a szolgáltatás- és megoldásalapú gondolkozás is segített.

A modern automata vérsejtszámlálók változatos technológiákat használnak a teljes vérsejtszám paramétereinek megállapítására. Amikor az elemző felszívja az EDTA-s vérmintákat, a vért egyenlő részekre osztják (a különböző csatornákban való használata előtt kis részekre választják szét) és különböző reagensekkel kezelik a sejtspecifikus tulajdonságok támogatására. Ezekből a reagens-vér keverékekből egy meghatározott mennyiséget elkülönítenek és különböző mérővezetékekbe helyeznek a felismeréshez. A vörösvérsejteket (red blood cell, RBC) és vérlemezkéket (platelet, PLT) egyidejűleg mérik egyetlen detektorban, DC köpenyfolyadékos detektálással. Egy cianidmentes reagenst használnak a hemoglobin oly módon történő átalakításához, hogy azt abszorpciós fotometriával mérni lehessen.

Az 5 részes differenciál hematológiai analizátoraink fluoreszcens áramlásos citometriát használnak elsődleges detektálási módszerként a fehérvérsejt (white blood cell, WBC) differenciál, retikulociták és magvas vörösvérsejtek (nucleated red blood cells, NRBC) detektálására.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.