Sysmex Hungary
Menu

Molekuláris Diagnosztika

Az Oxford Gene Technology (OGT), (Sysmex Csoport) világszínvonalú genetikai kutatási megoldásokat kínál a vezető klinikai és akadémiai kutatóintézeteknek. A CytoSure™, Cytocell® és SureSeq™ microarray, FISH és az újgenerációs szekvenálási termékcsalád kiváló minőségű genetikai elemzést biztosítanak, lehetővé téve a genetikai betegségek hátterében álló variációk pontos azonosítását.

Úttörők a hibridizációs technológia területén, és a klinikai kutatási és diagnosztikai megoldások vezető szolgáltatói. Az OGT az ügyfelekkel együttműködve halad előre a genetikai alapú orvoslás jövőjében, lehetővé téve a kutatók és a klinikai döntéshozók számára, hogy minden egyes beteg esetében mindig a megfelelő ellátási döntéseket hozzák meg.

Cytocell

Válasszon több mint száz kiváló minőségű DNS FISH szonda közül a rákban és örökletes genetikai betegségekben előforduló genetikai aberrációk kimutatására.

Tudjon meg többet

CytoSure

NGS platform a citogenetikai kutatásokhoz, valamint a ritka betegségek és a rák kutatásához szükséges tömbök széles választéka.

Tudjon meg többet

SureSeq

Válasszon az NGS paneleink közül a hematológiai és szolid tumoros rákkutatáshoz, vagy segítünk Önnek saját panelt létrehozni.

Tudjon meg többet

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.