Sysmex Hungary
Menu

Minőségellenőrzés

A minőség számít

A Sysmex a globális haematológiai piac vezető vállalata. Ezt úgy értük el, hogy a minőséget helyeztük mindenek fölé. Minden tevékenységünkben. A vérképelemzők minőségétől a szolgáltatásainkon át a másokkal folytatott interakciókig bezárólag. Számos gyakorlati oka van annak, hogy miért tartjuk fontosnak a minőséget - ami ügyfeleink számára is közvetlen hatással bír. A következetes eredmények folyamatos ellenőrzést igényelnek.

Nem elég egy jó termékkel és szolgáltatással előállni. Biztosítanunk kell a teljes rendszer - a vérképelemző és a reagensek - megbízhatóságát. Továbbá biztosnak kell lennünk abban is, hogy észleljük az esetleges rendszerhibákat. Miért? Mivel ezek - elméletileg - egy egészséges embert betegnek tüntethetnek fel, vagy egy betegség észrevétlen maradhat miattuk.

Tudjuk, hogy Ön teljes egészében analitikai eszközeire támaszkodik. Valamint arra, hogy az eszközök pontos eredményt adnak. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy gépeink megbízhatóan működjenek. Ennek ellenére folyamatosan ellenőrizni és monitorozni kell az eszközök teljesítményét. Szisztematikusan monitorozunk és értékelünk minden olyan tényezőt, amely befolyásolhatja az eredmények minőségét. Ez minimálisra csökkenti az ismételt munkavégzést, és őrzi piacvezető helyünket. Emellett ami a legfontosabb: azt jelenti, hogy betegeinknek a legnagyobb esélyt adja a gyógyulásra.

A másik dolog, hogy iparágunknak szüksége van szabályokra és szabályozásokra. Ezek biztosítják a lehető legmagasabb normák megőrzését. Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a minőségellenőrzést dokumentálni kell az országos előírásoknak megfelelően.

Szóval miért kell minőségellenőrzés?

Az orvosoknak TUDNIUK kell, hogy eredményeik megbízhatóak. Ehhez mi azzal járulunk hozzá, hogy minden tudásunkkal biztosítani igyekszünk a minőségellenőrzött környezetet mérési eredményeinkhez. Így analizátoraink teljes minőségi kapacitását kihasználjuk. Az orvosok nagy biztonsággal feltételezhetik, hogy a normál eredménytől eltérő paramétert csakis a beteg klinikai állapota, nem pedig műszaki probléma idézte elő.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.