Sysmex Hungary
Menu
Why work with us at Sysmex?

Miért dolgozzon a Sysmexnél?

Életünk egyik legnehezebb és legfontosabb döntése egy adott állás - és a hozzá tartozó munkáltató - kiválasztása. Feltehetőleg a hét nagy részét munkával fogja tölteni, ezért nem mindegy, hogy ezt milyen helyen teszi. A Sysmexnél mindent megteszünk annak érdekében, hogy érdekes, ösztönző és kielégítő állásokat, illetve karrierlehetőségeket kínáljunk. Ez az első, tapogatózó lépésekkel próbálkozó pályakezdőkre, és a nyugdíj felé közeledő tapasztalt szakemberekre egyaránt érvényes.

Ezen átfogó törekvésünk számtalan formában megmutatkozik, és a vállalat minden vonatkozásában érzékelhető. 2012-ben a Hamburg közelében fekvő központunk hivatalosan is megkapta a Great Place to Work® (kiváló munkahely) minősítést, így Németország legjobb 100 munkahelye közé választották. A központokban felhalmozott tudást és támogatást eljuttatjuk leányvállalatainkhoz és minden egyéb érdekelt számára Európába, a Közel-Keletre és az afrikai térségbe.

Röviden - jók vagyunk abban, amit csinálunk, és terveink szerint ez így is marad. Örömmel dolgozunk együtt olyan emberekkel, akik szívesen összpontosítanak a munkájukra. A lehető legjobban kihasználják képességeiket. Mi biztosítjuk számukra a szükséges alapokat. Továbbá segítünk a gyarapodásban - szakmai és egyéni szinten egyaránt.

Azt valljuk, hogy - bizonyos értelemben - a megfelelő emberek önmagukat választják ki. Tudja azonosítani magát velünk? Azzal, amit végzünk? A céljainkkal? Ha igen, akkor szívesen megismerkedünk Önnnel. Meglátja, ez egy great place to work (kiváló munkahely).

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.