Sysmex Hungary
Menu

Rólunk

A Sysmex Europe SE a Sysmex Corporation leányvállalata. Több, mint 40 éve aktívan közreműködünk az új normák kitűzésében, élen járunk az innovációban a haematológiában és egyéb szakterületeinken. Jelenleg Európa legjobb labordiagnosztikai és egészségügyi vállalatai közé tartozunk, globális piacvezetők vagyunk a haematológiai diagnosztika és szolgáltatások területén.

Híresek vagyunk az orvosi laboratóriumok számára tervezett és gyártott diagnosztikai megoldásainkról, melyek az automatizálást is magukban foglalják. A Sysmex Europe tevékenységi köre a teljes EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióra kiterjed. Hamburgban, a Sysmex Europe vállalatnál európai, közel-keleti és afrikai partnereink érdekeit nézzük és támogatást biztosítunk számukra fiókvállalatainkon és helyi együttműködő partnereinken keresztül. Koordináljuk a marketing és szolgáltatási tevékenységeket, illetve minden szabályozási kérdéssel foglalkozunk. Itt kap helyet legnagyobb képzési és szolgáltatási központunk is.

Az egyik legfontosabb tulajdonságunk, hogy szeretjük a tudást. Nem önmagáért szeretjük, hanem intelligens módon felhasználva egyedi megoldásokat hozunk létre, melyek valóban segítenek az embereknek, ügyfeleinknek és partnereinknek. Aktívan bővítjük szakértelmünket, és máris olyan új területeken vetettük meg a lábunkat, mint a koaguláció és a vizeletelemzés, az élettudományok, a biológiai tudományok, a betegközeli vizsgálatok (NPT) és az automatizálás. Bármit is teszünk hiszünk benne, hogy a tevékenység elvégzéséhez a tárgy mélyreható ismerete szükséges. Mint mondtuk, szeretjük a tudást.

A Sysmex kiváló munkahely (Great Place to Work®) – a legújabb független felmérés is ezt tanúsítja. Ezt mi is így gondoljuk. Hűek maradtunk tudományos gyökereinkhez, aktívan formáljuk életfilozófiánkat és szívvel-lélekkel veszünk részt a másokkal folytatott interakciókban. Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy valódi hatást gyakoroljunk a munkaterületünkre, és elég kicsik ahhoz, hogy törődjünk egymással.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.