Sysmex Hungary
Menu

Minőségkezelés

A hamburgi székhelyű Sysmex Germany és a Sysmex Europe közös szolgáltatói központot (SSC-t) használ, melyet tanúsított minőség- és környezetkezelő rendszer szabályoz. A központ centralizált és feladatköröket átfedő szerkezete biztosítja a hatékony és gyors kommunikációt, illetve használja a vállalaton belül hozzáférhető know-how-t. A belső erőforrások hatékonyabb felhasználása mellett a központ minden logisztikai, műszaki, és tudományos kéréshez is gyors és átfogó támogatást tud biztosítani.

A központi feladat, hogy a termék teljes életciklusa alatt biztosítsuk az ügyfelek elégedettségét. Multidiszciplináris csapataink többek között az alábbi területeken biztosítanak ügyfélszolgálatot:

  • Reagensek és fogyóeszközök időbeli kiszállítása
  • Berendezések javítása és karbantartása, a forródrót szolgáltatást is ideértve
  • Tanácsadás, komplex laborfelszerelési projektek kezelése
  • Integrált megoldási javaslatok és teljes laborautomatizálás
  • Folyamatos felméresek a piaci bevezetést követően, visszajelzések a piaci igényekről (pl. formatervezési adatok az új termékek fejlesztéséhez)
  • Ügyfélprogramok szervezése.


ISO

Közös szolgáltatói központunk céljai nagymértékben kiegészítik az ISO 13485 követelményeit, melyeket teljesítünk. Ez az átlátható és hatékony folyamatokkal, valamint a folyamatos fejlesztéssel kapcsolatos, de a termékbiztonságra és az elővigyázatosságra is összpontosít.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.