Sysmex Hungary
Menu

Sysmex Network Communication System (hálózati kommunikációs rendszer - SNCS) IQAS Online

  • naponta végzett külső minőségellenőrzés
  • vérkép-, testfolyadék- és vizeletvizsgálathoz
  • azonos típusú analizátorok nemzetközi összehasonlítása
  • az összes leletezhető és érzékeny paraméterről
  • azonnali online értékelés

Analizátoraink hálózati képességeit és kontrollanyagainkat kihasználva internetalapú külső minőségellenőrző rendszert (SNCS IQAS Online) használunk. Az SNCS a Sysmex Network Communication System rövidítése. Ez a rendszer egyetlen minőségellenőrző eszközbe integrálja a naponta végzett belső minőségellenőrzést és a külső nemzetközi minőségbiztosítást. Ezzel időt és költséget takarít meg Önnek.

Minden analizátor teljesítménye nyitott és zárt módban is ellenőrzésre kerül, normál, rendellenesen magas és alacsony szintekre beállított kontrollanyaggal, vérkép-, testfolyadék- és vizeletvizsgálathoz egyaránt. Az összes paraméterre vonatkozó eredményeket az interneten keresztül egyenként és automatikusan továbbítja a rendszer az SNCS szerverre. Hasonlóképpen a világ összes országában kivizsgált betegek eredményeit is naponta összegyűjtjük, és statisztikai módszerekkel elemezzük az egyes nemzetközi betegcsoportok eredményeit minden egyes paraméterre.

A belső minőségellenőrzés szokásos mintaeredményeinek összevetése mellett a minőségellenőrzési adatok különböző grafikus és numerikus megjelenítésben is összehasonlíthatók a betegcsoportok adataival.

Az SNCS IQAS Online egyik fő előnye a megbízhatóság: ha a szerver releváns eltérést észlel a betegcsoport adataihoz képest, a rendszer automatikusan hibaüzenetet küld. Az adatok kezelése is biztonságos. Az SNCS szerverre kizárólag a számszerűsített minőségellenőrzési adatok kerülnek. Kizárólag az egyes laboratóriumok adataihoz kapható - jelszóval védett - hozzáférés.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.