Sysmex Hungary
Menu
Sustainability Sysmex EMEA region

Fenntarthatóság

Átfogó vállalati felelősségünk stratégiáját Japánban működő központjaink határozták meg, ahol a termelésük legnagyobb része is történik. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mi nem tettük meg a saját kiegészítő kezdeményezéseinket - mert megtettük!

Erről szól a vállalat társadalmi felelőssége. Vállalatként is társadalmi felelősséget vállalni. Ennek rendkívül sok aspektusa van, és ami minket illet, a társadalmi szót nyugodtan el is hagyhatjuk. A vállalati felelősség azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk minden tettünkért. Valójában ez alapvető részünk - ha úgy tetszik, vállalati DNS-ünk -, így biztosak vagyunk benne, hogy természetünkből adódóan tesszük meg a felelősségteljes lépéseket.

Őszinte és hiteles kapcsolatokat ápolunk mind az üzleti, mind a személyes életünkben. Az embereket és a folyamatokat tisztességesen, a tiszteletet szem előtt tartva kezeljük. Ugyanez érvényes a környezetünkre is. A legnagyobb környezeti hatást Japánra gyakoroljuk, hiszen ott készül termékeink többsége. Reagenseinket azonban Németországban gyártjuk, és üzemünk mind az energia, mind a forrásfelhasználás tekintetében a legkorszerűbb technikát használja, melybe az ultramodern fényelektromos rendszert is bevezettük.

Az átfogó képhez az is hozzátartozik, hogy dolgozóink mikroszinten is részt vesznek a jó ügyek támogatásában. Számos jótékonysági kezdeményezést támogatunk, környezetvédelmi munkacsoportunk pedig folyamatosan tárgyalja és elemzi környezetvédelmi teljesítményünk javítási lehetőségeit. Egy másik sikeres kezdeményezésük a „Sysmex segíti a gyermekeket” projekt, melynek keretében teljesen működőképes, de a vállalatnál már nem használható számítógépeket adományoztunk iskoláknak, oktatási központoknak stb.

A környezetünkkel szemben tanúsított felelősségteljes viselkedés is identitásunk része. Legyen szó emberekről, üzletről vagy a természeti környezetről. Minden tevékenységünkben megnyilvánul.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.