Sysmex Hungary
Menu

Sysmex Way

The Sysmex Way is a good representation of who we are, and how we want to act.

Mission

Az egészségügy fejlődésének alakítása.

Value

Továbbra is egyedi és innovatív értékeket teremtünk, miközben gondoskodunk az anshinról a társadalomban élő személyek számára.

Mind

Szenvedéllyel és rugalmasan dolgozva mutatjuk meg egyéni kompetenciánkat és páratlan csapatmunkánkat.

Shared Values - Közös értékek

Ügyfeleinknek

Biztosítjuk az anshint páratlan minőség, fejlett technológia, átgondolt támogatás és olyan intézkedések mellett, amelyek ügyfeleink igényeit tükrözik.

Állandóan törekszünk arra, hogy jobban megértsük ügyfeleink igényeit, hogy új és kielégítőbb megoldásokat hozhassunk létre.

Munkavállalóinknak

Biztosítjuk az anshint a munkatársak sokféleségének megbecsülésével, személyiségük tiszteletével, valamint olyan munkahely biztosításával, ahol kiteljesíthetik lehetőségeiket.

Értékeljük a függetlenséget és az erőpróbát jelentő szellemiséget, lehetőségeket biztosítunk munkatársainknak az önmegvalósításra, a növekedésre, és elismerjük elért eredményeiket. 

Üzleti partnereinknek

Biztosítjuk az anshint a tisztesség és a pártatlanság alapján, a partneri kapcsolatok széles skáláján.

Vállalatként üzletei partnereinkkel együtt haladva törekszünk növekedésre, a tisztelet és kölcsönös bizalom szellemében.

Részvényeseinknek

Biztosítjuk az anshint az információk szabályszerű közlésével, valamint a megbízható és átlátható vezetés részéről a részvényeseinkkel fenntartott szoros kommunikációval.

Elkötelezettek vagyunk az innovatív, de következetes vezetési stílus mellett a fenntartható növekedés és a megnövelt részvényesi érték érdekében.

A társadalomnak

A társadalom felelős tagjaként biztosítjuk az anshint a törvények és rendelkezések mellett a legmagasabb etikai normákhoz ragaszkodva végzett üzletmenetünk során.

Aktív szerepet játszunk olyan környezeti és más témákban, amelyekkel társadalmunk szembesül.


Az anshin a Sysmex vállalati filozófiájában az a szó, amely megtestesíti annak lényegét, amelyre alapításunk óta törekszünk, és az alábbi jelentéssel rendelkezik;

  • Olyan állapot, amelyben ügyfeleink nem aggódnak termékeink és szolgáltatásaink biztonsága és minősége felől.
  • Olyan állapot, amelyben részvényeseink megbízhatnak, biztosak lehetnek és megnyugodhatnak kapcsolatunkat, ügyleteinket és minden más ügyet illetően.
  • Olyan állapot, amelyben a társadalomban élő egyének nyugodt lelkiállapotban lehetnek, szinte minden aggodalom nélkül saját egészségüket, életüket és más ügyeket illetően.

 

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.