Sysmex Hungary
Menu

A TÖKÉLETES FIT – NEM SZÁMÍT A MUNKATERHELÉS

FOB Gold méretezhető megoldások

A széklet immunologiai tesztet FIT a CRC szűrésre használják, a széklet mintában a szabad szem számára láthatatlan vér kimutatására, a human hemoglobinra specifikus antitest alkalmazásával. A FIT nem igényel táplálkozási korlátozásokat, és csak egyetlen mintavételi eljárás szükséges. A FIT-teszt hemoglobinra és a könnyű használatra vonatkozó specificitása analitikusan és klinikailag jobb, mint a többi széklet vérvizsgálat (FOBT).

A FIT-alapú szűrővizsgálat nem invazív, könnyen kivitelezhető és megbízható, és sikerül nagy részvételi arányokat vonzani - ami minden szűrőprogram sikerének fő mozgatórugója .

Általában a nemzeti vagy regionális kormányzati szervek vállalják a felelősséget a népesség alapú és szervezett szűrőprogramok végrehajtásáért, a logisztikai, pénzügyi és hatékonysági feladatok kezeléséért, szoros együttműködésben a kiválasztott partnerekkel, például a laboratóriumokkal, amelyek a FIT vizsgálati eredményeket szolgáltatják.

Ügyfélközpontú megközelítésünk a laboratóriumok fő kihívásaira összpontosít a minták gyors és költséghatékony feldolgozására, miközben megőrzi a szabványos, magas analitikai minőséget. Tapasztaltak vagyunk a nemzeti és regionális szervezetekkel való együttműködésben, valamint a laboratóriumokkal hogy kezeljük és megoldjuk ezeket a kihívásokat.

Egyedülálló FIT vizsgálati megoldásokat kínálunk mind a tünetmentes populációk szűrésére (a FIT alkalmazása szabályszerű tesztelésként), mind a tüneti betegek számára (FIT-et használva, mint kizáró tesztet).
Az univerzális FOBGold vizsgálati csövek egyedülálló jellemzői teszik alkalmassá a FIT tesztet a laboratóriumi beállítások és a klinikai igények lehető legszélesebb körére. A FOB GOLD cső két változatát kínáljuk: nyitott és lyukasztható.

A FOB Gold lyukasztható csövet a SENTiFIT 270 önálló széklet vér elemző készülékre vagy nagy teljesítmény igény esetén egy teljes laboratóriumi automatizálási (TLA) megoldásra helyezheti el, amely kezelő nélküli működést biztosít.

A FOB Gold nyitott cső a rutin laboratóriumokban meglévő klinikai kémiai analizátorok többségére helyezhető el, amely maximális rugalmasságot biztosít.

CALiaGold

CALiaGold

Kvantitatív latex immunteszt a kalprotektin mérésére

Részletek
FOB Gold lyukasztható cső

FOB Gold lyukasztható cső

Manipulációmentes: a székletminta vételektől a közvetlen elemzésig

Részletek
SENTiFIT 270 készülék

SENTiFIT 270 készülék

Az automatizált megoldás higiénikus FIT mérésre

Részletek
SENTiFOB analizátor

SENTiFOB analizátor

Automatizált megoldás a higiénikus FIT méréshez (alacsony munkaterhelés)

Részletek
Teljes laboratóriumi automatizálási (TLA) megoldás

Teljes laboratóriumi automatizálási (TLA) megoldás

Testreszabható, magára hagyható megoldások nagy teljesítményű igényekhez (akár 1600 teszt / óra)

Részletek
Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.