Sysmex Hungary
Menu

Úttörő áramlási citometriai készülékek sejt elemzés céljára

A Sysmex Partec az ultra-kompakt asztali áramlási citometriai készülékek széles skáláját kínálja maximum 5 fényforrással és 16 optikai paraméterrel. A tudományos és ipari célokra készített applikációk, a rendszer és az optimalizált reagens készletek lefednek mindent a rutin-vizsgálattól a komplex, high-end kutatásig.

Minden áramlási citometriai alkalmazás az egészségügyben, a mikrobiológiában, az ipari alkalmazásokban, mint például az élelmiszer minőség-ellenőrzés, valamint a növényi és állati citológia az egyedülálló Sysmex Partec mikromásodperc valós idejű adatgyűjtés előnyét élvezi. Ez lehetővé teszi, hogy volumetrikus alapon valós idejű és abszolút számlálást végezzen a sejtek, celluláris alcsoportok és más részecskék esetében.

A Valós Térfogat Alapú Abszolút Számlálási technika a Sysmex Partec áramlási citometriai rendszerek egyedülálló tulajdonsága, amely nem található meg egyetlen más áramlási citométernél sem. Minden minta esetében az abszolút szám mellett meghatározzuk a sejt vagy részecske koncentrációt is.

CellTrics

CellTrics

Sejtszuszpenziók készítése fáradtság nélkül

Részletek
CyFlow Cube 6

CyFlow Cube 6

Kompakt és gazdaságos áramlási citométer

Részletek
CyFlow Cube 8

CyFlow Cube 8

Nagy teljesítményű áramlási citometria

Részletek
CyFlow Ploidy Analyser

CyFlow Ploidy Analyser

Ploiditás és genom méretének automatikus mérése növényekben és állatokban

Részletek
CyFlow Space

CyFlow Space

CyFlow Space – rugalmasságával biztosítja azt a teret, amely a munkájához szükséges

Részletek
Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.