Sysmex Hungary
Menu

Szabályozási és jogi ügyek

A Sysmexnél elképesztő mennyiségű törvény, szabály, előírás és norma betartására kell ügyelnünk.

A Szabályozási Ügyek osztálya elsősorban arra összpontosít, hogy a biztonságos tervezés és a védelmi intézkedésések révén garantálja termékeink biztonságát. Ezenfelül a berendezések, szoftverek, reagensek, kontrollanyagok és kalibrátorok címkézésén a megfelelő figyelmeztetésekkel is ellátjuk ügyfeleinket. Végezetül foglalkoznunk kell dolgozóink biztonságával, környezetvédelmi szabályainkkal és erőfeszítéseinkkel.

Nem maradnánk ilyen sikeresek, ha nem kiváló minőségű termékeket szállítanánk. Az in vitro diagnosztika területén garantált megbízható eredmények mellett a minőség is megkérdőjelezhetetlen előfeltétele sikerünknek. A minőség önmagában is hozzájárul egy termék biztonságosságához.

Az EDMA, a VDGH és hasonló szervezetekben betöltött tagságunk révén mindig naprakész információkkal rendelkezünk a termékeinkre vonatkozó címkézési, minőségi, környezetvédelmi és a villamossági kérdésekben.

Teljesítjük az exportra vonatkozó törvényeket és tőzsdefelügyeleti előrásokat.

Jogi ügyek

A Jogi Ügyek osztálya foglalkozik az üzleti partnereinkkel kötött szerződésekkel, hogy biztosítsák a sikeres, gyümölcsöző, hosszútávú és kiegyensúlyozott együttműködést. A trösztellenes és korrupcióellenes alapelvek minden aspektusát figyelembe vesszük a szerződéseknél.

Az adatvédelem biztosítása is a Jogi Ügyek osztályára tartozik. Az egyre növekvő információs társadalomban, mely szerteágazó technológiai lehetőségeket biztosít az adatcseréhez, kiemelt gondossággal kell védenünk betegeink személyes adatait. Ezt szerződésekkel, biztonságos technológiákkal és védett hozzáférési lehetőségekkel érjük el.

Üzleti területünkön a regisztráció előfeltétel minden értékesítéshez - és ezt a területet is a Szabályozási Ügyek osztálya látja el. Folyamatosan ellenőrizzük, illetve elvégezzük a kémiai anyagok jegyzékbe vételét az ECHA keretein belül működő európai hatóságoknál.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.