Sysmex Hungary
Menu

Integrált Sysmex megoldások

A Sysmex termékek egyediek. A kiválóságra való törekvésünket és mélységes tudásszeretetünket tükrözik.

Tudatában vagyunk annak, hogy szakterületeinken képesek vagyunk eredeti és pozitív módon hozzájárulni az egészségügyi ellátás és ezáltal az emberek egészségi állapotának javulásához. Azt akarjuk elérni, hogy termékeink valós problémákra nyújtsanak megoldást. Jobbá tesszük az emberek életét. Emellett megkönnyítjük azok munkáját, akik termékeinket használják.

Valamennyi termékünk jól betölti feladatát, de a kiválóságot főként együttesen érik el. A megoldások keresésében alkalmazott holisztikus megközelítésünkre épülnek és annak támogatását élvezik. A kiválóság nemcsak az egyes termékekre vonatkozik – hanem főleg arra, ahogy ezek egy nagyobb rendszerbe illeszkedve kiegészítik egymást, akár egész laboratóriumok berendezésére kínálva automatizált megoldásokat.

A munkahelyi kihívások - az in vitro diagnosztikai környezetek és mások - innovációra ösztönöznek minket. Létrejöttünk óta folyamatosan szélesítettük szakterületeinket, és újabbnál újabb diagnosztikai és analitikai lehetőségeket nyitottunk. Ez most is jellemző ránk, valahányszor új üzleti területekre hatolunk be. Mindez megoldás-alapú gondolkodásmódunkat egészíti ki, hogy többet nyújtsunk az egyszerű terméknél. Mi problémákat akarunk megoldani. Valós problémákat. Ezáltal másokon segíteni.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.