FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Fenntarthatóság

Átfogó vállalati felelősségünk stratégiáját Japánban működő központjaink határozták meg, ahol a termelésük legnagyobb része is történik. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mi nem tettük meg a saját kiegészítő kezdeményezéseinket - mert megtettük!

Erről szól a vállalat társadalmi felelőssége. Vállalatként is társadalmi felelősséget vállalni. Ennek rendkívül sok aspektusa van, és ami minket illet, a társadalmi szót nyugodtan el is hagyhatjuk. A vállalati felelősség azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk minden tettünkért. Valójában ez alapvető részünk - ha úgy tetszik, vállalati DNS-ünk -, így biztosak vagyunk benne, hogy természetünkből adódóan tesszük meg a felelősségteljes lépéseket.

Őszinte és hiteles kapcsolatokat ápolunk mind az üzleti, mind a személyes életünkben. Az embereket és a folyamatokat tisztességesen, a tiszteletet szem előtt tartva kezeljük. Ugyanez érvényes a környezetünkre is. A legnagyobb környezeti hatást Japánra gyakoroljuk, hiszen ott készül termékeink többsége. Reagenseinket azonban Németországban gyártjuk, és üzemünk mind az energia, mind a forrásfelhasználás tekintetében a legkorszerűbb technikát használja, melybe az ultramodern fényelektromos rendszert is bevezettük.

Az átfogó képhez az is hozzátartozik, hogy dolgozóink mikroszinten is részt vesznek a jó ügyek támogatásában. Számos jótékonysági kezdeményezést támogatunk, környezetvédelmi munkacsoportunk pedig folyamatosan tárgyalja és elemzi környezetvédelmi teljesítményünk javítási lehetőségeit. Egy másik sikeres kezdeményezésük a „Sysmex segíti a gyermekeket” projekt, melynek keretében teljesen működőképes, de a vállalatnál már nem használható számítógépeket adományoztunk iskoláknak, oktatási központoknak stb.

A környezetünkkel szemben tanúsított felelősségteljes viselkedés is identitásunk része. Legyen szó emberekről, üzletről vagy a természeti környezetről. Minden tevékenységünkben megnyilvánul.

Szabályozási és jogi ügyek

Sysmex Út

Legutolsó fenntarthatósági jelentésünk

Vállalati fenntarthatósági kezdeményezéseink meghatározása Japánban történik. Itt találja a legújabb jelentés egy példányát.

Corporate CSR report

Reagensek gyártása

Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatósági kérdésekre a regenseink gyártása során.

Reagensek gyártása

Sysmex Út

Küldetés, érték és szellemiség összefonódása alakítja ki azt a módot, ahogyan mi gondolkozunk, dolgozunk és cselekszünk.

Fedezze fel a módszerünket

Értékek Keresése Örökké

A Sysmex mindenkit arra bátorít, hogy ossza meg gondolatait, ötleteit.

Ösztönzi az innovációt
Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html