FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

 • Széklet immunológiai vizsgálata 
hemoglobinra (FIT)
  Széklet immunológiai vizsgálata
  hemoglobinra (FIT)
 • Széklet immunológiai vizsgálata 
hemoglobinra (FIT)
  Széklet immunológiai vizsgálata
  hemoglobinra (FIT)

Széklet immunológiai vizsgálata hemoglobinra (FIT)

A FIT a vastagbélrák (CRC) kiszűrésére alkalmazott olyan módszer, amely a székletmintákban levő kis mennyiségű vért az emberi hemoglobinra jellemző antitestek felhasználásával mutatja ki. Nem teszi szükségessé az étrend korlátozását, és a betegeknek csak egy alkalommal végzett, egyszerű mintavételi eljárást kell elvégezniük. Analitikai és klinikai jellemzők szempontjából ez a módszer a hemoglobin-specifikus jellege és a vizsgálat elvégzésének egyszerűsége miatt kedvezőbb, mint a többi, a székletből okkultvérzés kimutatására használt módszer (Faecal Occult Blood Test – FOBT).

A Sysmex két fő célcsoporthoz kínálja a FIT-próbát: Sok betegre kiterjedő vizsgálat országos vagy regionális szűrési programokhoz, és tüneti vizsgálat, elsősorban kórházi vagy klinikai környezetben.

FIT a szűrésben

FIT a tüneti vizsgálatban

Walk-away (emberi felügyelet nélküli) FIT-megoldások nagy mintaszámhoz

Célzott megoldás közepes mértékű mintaszámhoz

Hogyan segíthetünk Önnek?

Love Life and Donate
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
 • Összes
 • Irodalom
 • Adások
 • Képek
 • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html