Sysmex Hungary
Menu

XN sorozat

  • Tökéletesen adaptálható – saját munkafolyamatát alakíthatja ki
  • Széles klinikai és termelékenységi tartomány
  • Előrehaladott professzionális szolgáltatások testreszabott laboratóriumirányításhoz
  • Fluoreszcenciás áramlásos citometria minden üzemmódban
  • Paraméterek széles skálája, kiváló WBC differenciál
  • Sysmex Silent Design (Csendes kivitel) koncepció

A Sysmex cégnél úgy érezzük, hogy segíthetünk abban, hogy az emberek életét jobbá tegyük. Tudásunkat és tapasztalatunkat alkalmazva tanulunk környezetünktől és reagálunk mindarra, amiről úgy értesülünk, hogy partnereinknek szükséges. Az XN sorozat, eme kiemelt hematológiai koncepciónk, nagyszerűen tükrözi ezen meggyőződésünket.

Ez a sorozat három változó tengelyén alapul – ezek a Klinikai értékek, a Termelékenységi értékek és a Professzionális szolgáltatások. Ezek a tengelyek messzemenően flexibilisek és összeségükben szolgálják a három legfontosabb szempontot bármely laboratóriumban: az analitikát, az átfutást, valamint az eredmény- és az adatkezelést. A rutinszerű munkát teszik zökkenőmentesebbé, hatékonyabbá, és időt szabadítanak fel egyéb, fontosabb feladatok elvégzéséhez. Tényleges változást hozhatnak a betegek életében, mivel eddig még nem látott módon kiváló hematológiai elemzést nyújthatnak igazolt klinikai jelentőség feltétele mellett. Olyan laboratóriumban, mely a lehető leghatásosabb és a lehető leghatékonyabb.

Öné a döntés

Ez az első alkalom, hogy sikerült maradéktalanul elkülönítenünk az analitikai funkcionalitást és az átfutást.

A betegre vonatkozó alapvető igényekből minden patológiai profilt teljesen automatikusan vagyunk képesek nyújtani. Újrafuttatással és újrafuttatás nélkül, hasonlatossági alap szerinti teszteléssel, vagy hasonlatossági alap szerinti tesztelés nélkül. Optimalizált és kiegyensúlyozott munkaterhelés. Vagy szakosított munkaterület-kezelő rendszerek és kapcsolt, több helyen működő laboratóriumok.

Ön határozza meg azt, hogy mit kell elemezni. Ön határozza meg a gyorsaságot. És Ön kezeli eredményeit, a szükségletei szerint. Minden bizonnyal ez az Ön számára testreszabott hematológia.

XN sorozat

DI-60

DI-60

Gyors és pontos, biztonságos és csatlakoztatott!

Részletek
XN-1000

XN-1000

XN-1000 - bemutatjuk a Sysmex „zászlóshajó” analizátorát

Részletek
XN-1000 Pure

XN-1000 Pure

XN-1000 [DIFF] Pure, XN-1000 [RET] Pure

Részletek
XN-2000

XN-2000

XN-2000 - a tökéletes pár az alapvető és a kibővített tesztelésre

Részletek
XN-3000

XN-3000

XN-3000 - kiváló diagnosztika és teljesítmény

Részletek
Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.