Sysmex Hungary
Menu

Reagenseinek hatékony kezelése

A hematológiában a felhasznált reagensek mennyisége hatalmas egyéb laboratóriumi munkaterületekhez képest. Mivel a mintát hígítani kell és nagy reprodukálhatóságot kell létrehozni az analitikához, a laboratóriumban dolgozók gyakran találják magukat olyan helyzetben, hogy túl sok időt töltenek a reagensek kezelésével és újratöltésével. Intelligens RPU-2100 megoldásunk meghosszabbítja a „másra szánható időt”, így idejét jobban kihasználhatja egyéb területen.

A készüléket egyszerűen csatlakoztatni kell előbb a víztisztító rendszerhez, aztán az analizátorokhoz. Most már biztonságos és tiszta reagensek állnak az Ön rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy azon dobozok száma, melyre szüksége van, számottevően csökken. Logisztikáját és beszerzési eljárásait is egyszerűsítheti, akárcsak adminisztrációs gondjait. Általában véve kevesebb csomagolóanyag-hulladékkal kell számolnia és sokkal kevesebb árucikket kell mozgatnia.

Az RPU egységet használhatja mind az XN termékünkhöz, mind az X-Class sorozathoz, noha nem egyidőben. A nyitott stabilitások eltérése miatti meggondolásból napi 200 minta-átfutást ajánlunk az XN esetén, és napi 400 minta-átfutást az X-Class esetén. Az RPU-2100 egységet különálló analizátorral is használhatja, illetve az XN-9000 laboratóriumi megoldás koncepció komponenseként.

Minden egyes laboratórium számára több mint 200 vérelemzés/nap esetén

A reagens leszállítása probléma a hematológiai osztályok számára mindennapos műveleteikhez – ennek egyik oka az, hogy ehhez rendszerint emelőkocsi szükséges. A tárolás korlátozott és a tároló hely rendszerint nem a hematológiai munkaterület közelében található. Sok idő és figyelem vész el az analizátor kapcsán a reagensek helyes leszállításának biztosítása során.

Ha laboratóriuma több mint 200 vérelemzést kezel naponta, akkor az RPU-2100 (Reagenstermelő egység) segít. Minimálisra csökkenti a reagensmozgatást, és a reagenst az analizátor közvetlen közelében tárolja. Helyileg működik a hígítási elv betartásával és készíti elő a használatra kész hígító oldatot a koncentrátumból, szükség szerint.

Az RPU reagenstermelése a csatlakoztatott hematológiai analizátor maradéktalan ellenőrzése alatt van és a használatra kész reagenst csak szükség szerint állítja elő. Ezáltal a költséges tiszta víz nem vész el. A tároló tartály az RPU belsejében található, így biztosított az, hogy a hígítószer a nap minden órájában rendelkezésre áll, az év mind a 365 napján. Még a koncentrátum csúcsidőben történő pótlása sem szakítja félbe a rutinszerű működést. Az RPU -t a köztesszoftver maradéktalanul ellenőrzi.

Könnyű és biztos

Az RPU-2100 általában csatlakoztatható a laboratóriumban meglevő víztisztító rendszerhez, amennyiben a vezetőképesség kevesebb mint 0,2 µS/cm. Biztonsági meggondolásból integrált, intelligens szűrőrendszer véd ezen kívül az RPU-2100 keretén belül minden csatlakoztatott analizátort a mikrobák és részecskék általi szennyeződés ellen. Ez azt jelenti, hogy az egyedi mintákat éjjeli műszakban és sürgősségi műtétek esetén is, következetes reagens minőség feltétele mellett dolgozhatja fel.
A maradéktalanul nyomon követhető tartalék-ellátmány koncepció garantálja az analitikai rendelkezésre állást a nap minden órájában, a hét minden napján, nulla megszakítással.

Két csomagméret áll rendelkezésre, eltérő napi mintamennyiség feldolgozásához. Felnyitás után az eltarthatósági időtartam 30 nap az X-Class sorozat esetén és 60 nap az XN esetén.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.