FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Integrált Sysmex megoldások

A Sysmex termékek egyediek. A kiválóságra való törekvésünket és mélységes tudásszeretetünket tükrözik.

Tudatában vagyunk annak, hogy szakterületeinken képesek vagyunk eredeti és pozitív módon hozzájárulni az egészségügyi ellátás és ezáltal az emberek egészségi állapotának javulásához. Azt akarjuk elérni, hogy termékeink valós problémákra nyújtsanak megoldást. Jobbá tesszük az emberek életét. Emellett megkönnyítjük azok munkáját, akik termékeinket használják.

Valamennyi termékünk jól betölti feladatát, de a kiválóságot főként együttesen érik el. A megoldások keresésében alkalmazott holisztikus megközelítésünkre épülnek és annak támogatását élvezik. A kiválóság nemcsak az egyes termékekre vonatkozik – hanem főleg arra, ahogy ezek egy nagyobb rendszerbe illeszkedve kiegészítik egymást, akár egész laboratóriumok berendezésére kínálva automatizált megoldásokat.

A munkahelyi kihívások - az in vitro diagnosztikai környezetek és mások - innovációra ösztönöznek minket. Létrejöttünk óta folyamatosan szélesítettük szakterületeinket, és újabbnál újabb diagnosztikai és analitikai lehetőségeket nyitottunk. Ez most is jellemző ránk, valahányszor új üzleti területekre hatolunk be. Mindez megoldás-alapú gondolkodásmódunkat egészíti ki, hogy többet nyújtsunk az egyszerű terméknél. Mi problémákat akarunk megoldani. Valós problémákat. Ezáltal másokon segíteni.

Sysmex termékek listája

Valamennyi termékünk felsorolása

Tekintse meg az összes termékünket

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html