Sysmex Hungary
Menu

Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán

2020/08/19 – Norderstedt, Germany

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Partnereink!

A Sysmex alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek egészsége és biztonsága, valamint a szolgáltatásaink teljesítésére irányuló kötelezettségvállalásaink a legfontosabb prioritások ezekben a példa nélkül álló időkben.

A világon és különösen Európában, Közel-Keleten és Afrikában továbbra is gyorsan terjed az új koronavírus-járvány, ami arra késztetett minket, hogy átgondoljuk napi dolgainkat és meghozzuk a megfelelő intézkedéseket.

A Sysmex az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Robert Koch Intézet (német szövetségi szintű egészségügyi intézet) és a magyar hatóságok által előírt óvintézkedéseket egyaránt követi.

Globális vállalatként a Sysmexnek erkölcsi kötelessége, hogy felmérje a helyzet adta nehézségeket, és figyelembe vegye a különböző országok igényeit termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. Mindemellett biztosítania kell erőforrásainak megfelelő mértékű átcsoportosítását is.

Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) teljes területét kijelenthetjük, hogy:

  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megszokott üzleti folyamatok a szokásos módon, zavartalanul folytatódhassanak.
  • Az ügyfeleink telephelyén történő szerviz szolgáltatással kapcsolatban a helyi hatóságok és az egészségügyi intézmények korlátozásai és döntései érvényesek. Részletekért forduljon a Sysmex helyi képviselőjéhez.
  • Termékeink, reagenseink és a pótalkatrészek folyamatos gyártása biztosított, valamint semmi nem akadályozza beszállítóinkat a szerződésben rögzített mennyiségek hiánytalan leszállítására.
  • Japánban, Németországban és Franciaországban működő gyáraink fennakadásmentesen biztosítják a reagenseket, fogyóeszközöket és az alkatrészeket, valamint megtették a megfelelő lépéseket a készletek folyamatos fenntartása érdekében.
  • Elővigyázatossági intézkedésként megkezdtük termékeink biztonsági készleteinek fokozatos növelését, ideértve a leányvállalatainkat is.
  • Szorosan együttműködünk szállítmányozóinkkal az áruink lehető legszélesebb körű mozgásának biztosítása érdekében.
  • Bővítjük digitális képzési szolgáltatásainkat azzal, hogy számos termékekre vonatkozó alapvető és haladó képzési tanfolyamot kínálunk, valamint tudományos webináriumokat is kínálunk a Sysmex Academy Online (https://hu.sysmex-academy.com/) webhelyen.

A Sysmex folyamatosan figyelemmel tartja és vizsgálja a világszerte kialakult helyzetet, és rendszeresen mérlegeli a fennálló kockázatokat ügyfelei, üzleti partnerei és alkalmazottai biztonságának érdekében.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül, vagy keresse a Sysmex EMEA vállalati kommunikációs csapatát:
communications@sysmex-europe.com

Üdvözlettel,

Alain Baverel
Elnök & Ügyvezető Igazgató

Sysmex Europe GmbH

Dear customer,

Thank you very much for your interest in our products. Due to legal restrictions, advertising for medical products that detect COVID-19 infections is not permitted outside of specialist fields. Therefore we ask you to confirm below that you belong to one of the following groups:

- health care professional
- a facility that serves human or animal health
- a person who lawfully works with medicine or medical devices, processes or treatments

This site is for 'Professionals' only. You are not authorised to view this page.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.