Sysmex Hungary
Menu

Tájékoztatás a koronavírus (COVID-19) kapcsán

Tisztelt Ügyfeleink, Kedves Partnereink!

A Sysmex alkalmazottainak, ügyfeleinek és üzleti partnereinek egészsége és biztonsága, valamint a szolgáltatásaink teljesítésére irányuló kötelezettségvállalásaink a legfontosabb prioritások ezekben a példa nélkül álló időkben.

A világon és különösen Európában, Közel-Keleten és Afrikában továbbra is gyorsan terjed az új koronavírus-járvány, ami arra késztetett minket, hogy átgondoljuk napi dolgainkat és meghozzuk a megfelelő intézkedéseket.

A Sysmex az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Robert Koch Intézet (német szövetségi szintű egészségügyi intézet) és a magyar hatóságok által előírt óvintézkedéseket egyaránt követi.

Globális vállalatként a Sysmexnek erkölcsi kötelessége, hogy felmérje a helyzet adta nehézségeket, és figyelembe vegye a különböző országok igényeit termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. Mindemellett biztosítania kell erőforrásainak megfelelő mértékű átcsoportosítását is.

Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) teljes területét kijelenthetjük, hogy:

  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megszokott üzleti folyamatok a szokásos módon, zavartalanul folytatódhassanak.
  • Az ügyfeleink telephelyén történő szerviz szolgáltatással kapcsolatban a helyi hatóságok és az egészségügyi intézmények korlátozásai és döntései érvényesek. Részletekért forduljon a Sysmex helyi képviselőjéhez.
  • Termékeink, reagenseink és a pótalkatrészek folyamatos gyártása biztosított, valamint semmi nem akadályozza beszállítóinkat a szerződésben rögzített mennyiségek hiánytalan leszállítására.
  • Japánban, Németországban és Franciaországban működő gyáraink fennakadásmentesen biztosítják a reagenseket, fogyóeszközöket és az alkatrészeket, valamint megtették a megfelelő lépéseket a készletek folyamatos fenntartása érdekében.
  • Elővigyázatossági intézkedésként megkezdtük termékeink biztonsági készleteinek fokozatos növelését, ideértve a leányvállalatainkat is.
  • Szorosan együttműködünk szállítmányozóinkkal az áruink lehető legszélesebb körű mozgásának biztosítása érdekében.
  • Bővítjük digitális képzési szolgáltatásainkat azzal, hogy számos termékekre vonatkozó alapvető és haladó képzési tanfolyamot kínálunk, valamint tudományos webináriumokat is kínálunk a Sysmex Academy Online (https://hu.sysmex-academy.com/) webhelyen.

A Sysmex folyamatosan figyelemmel tartja és vizsgálja a világszerte kialakult helyzetet, és rendszeresen mérlegeli a fennálló kockázatokat ügyfelei, üzleti partnerei és alkalmazottai biztonságának érdekében.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül, vagy keresse a Sysmex EMEA vállalati kommunikációs csapatát:
communications@sysmex-europe.com

Üdvözlettel,

Alain Baverel
Elnök & Ügyvezető Igazgató

Sysmex Europe GmbH

Dear customer,


The following list of research study publications is provided exclusively for scientific purposes. By clicking "Confirm" below, you accept the following terms:

- The studies may relate to the diagnostic use of the analytical parameters offered by Sysmex instruments. The diagnostic use is not validated by Sysmex and is therefore not in the scope of the Intended Purpose of the instruments. Details on the Intended Use can be found in the Sysmex Instructions For Use.
- Summaries of the study results are provided for convenience only and are not intended to convey any views of Sysmex on the study or the products used therein.
- Sysmex cannot be held liable for the accuracy of the study results or the summaries of the study results.
- The information provided in the literature list is intended only for health care professionals.

This site is for 'Professionals' only. You are not authorised to view this page.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.