BETEGPORTÁL

A Sysmex az egészségügyi területek széles spektrumán végez tevékenységeket. Az egészségügyi szakembereknek nyújtott információk mellett a szaktanácsainkat kérő magánembereket is segítjük gyakorlati ismeretek átadásával.

Jelen pillanatban az emlőrákkal kapcsolatban adunk útmutatást, illetve biztosítunk háttérinformációkat (német nyelven). Örömmel várjuk oldalunkon: http://www.breast-cancer-diagnosis.co.uk/

Képzés a Sysmex Akadémián

Mivel a tudás vállalatunk fontos része és sikerünk egyik kulcstényezője, rengeteg időt szánunk személyzetünk képzésére. Azt akarjuk, hogy képzésünk termékeink és szolgáltatásaink minőségét tükrözze, amely magába foglalja a legújabb fejlesztéseket és kutatást.

Mindenki elkötelezett a folyamatos tanulás és fejlesztés iránt, hogy átadhassák a legújabb tudást Önnek, a Sysmex ügyfelének, és megoldják sürgős problémáit.

Első kézből származó tapasztalat

Az összes szakember, aki ügyfeleinket meglátogatja első kézből származó képzésben részesül szakterületén. Ez a képzés moduláris és a létező tudásra épül. Egy bizonyos időszak után minden képzést újból jóvá kell hagyni, amelyhez vállalatspecifikus képesítést adó tanfolyamokat használunk.

A Sysmex oktatók termékszakértők, akiket saját képzési programjaink oktatására képeztek ki. Ez magába foglalja az oktatási és tanulási módszertanra vonatkozó képzést.

Képzési központjaink

Hogyan segíthetünk Önnek?

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
Growing your knowledge
Látogassa meg az Akadémiánkat
Gyarapítsa a tudását
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html