Sysmex Hungary
Menu

Value Quest4Ever

Ha egy kicsit is ismer minket, vagy átfutja a weboldalunkat, látni fogja, hogy szeretjük a tudást. Ezt a tudást szeretjük arra felhasználni, hogy jól végezzük a dolgunkat - egyszerűen ilyenek vagyunk. Tudásszomjunk ötleteket terem, és ez segít előrevinni az innovációt. Value Quest 4 Ever kezdeményezésünk keretében mindenkit arra biztatunk a vállalaton belül, hogy ossza meg velünk gondolatait és javaslatait. Ha úgy tetszik, az a Sysmex Way megélése - a lehető legkézenfekvőbb módon.

Termékeink, szolgáltatásaink és folyamataink nagyon összetettek. Minden azzal jár, hogy szinte minden területen elengedhetetlen az együttműködés és a közös döntéshozatal. A Value Quest4Ever a Sysmex platformja, amelyen bárki közzéteheti javító célú javaslatait. A platformot nagyon sokan használják.

Intranet hálózatunkon minden alkalmazott javaslatokat tehet, és ezeket a javaslatokat minden felhasználó látja. A lehető legváltozatosabb kategóriák elérhetők - az új üzletágak bevezetésétől a munkafolyamatok javításáig, valamint a változás szellemét erősítő technológiai fejlesztésekig. Az alkalmazás ugyanolyan sokszínű, mint maga a Sysmex.

A munkatársainkból és a különböző üzletágak vezetőiből álló Value Quest Ellenőrző Csapat minden héten összeül, hogy értékeljék a javaslatokat. Szükség esetén kikérik egy szakértő véleményét. Minden javaslatot megvizsgálnak, és a megvalósíthatónak ítélt ötleteket valóban be is vezetjük. Az ötletgazda Value Quest díjat kap, és pénzügyi jutalomban is részesülhet.

Már számos javaslatot megvalósítottunk, és ez a kezdeményezésünk egy valódi, élő program a vállalaton belül. Azt is rendkívül érdekes látni, hogy milyen kreatívak tudunk lenni együtt - a sokszínűségünk teremti meg a kiváló vállalati kultúrát.

Sysmex Út

Küldetés, érték és szellemiség összefonódása alakítja ki azt a módot, ahogyan mi gondolkozunk, dolgozunk és cselekszünk.

Fedezze fel a módszerünket

Vezetői elkötelezettségünk

A Sysmex Út előírja és megköveteli vezetésed egyértelmű elkötelezettségét.

Elkötelezve a jó vezetői gyakorlat mellett

Küldetésünk

Küldetésünk- Formálni az egészségügy fejlődését- visszatükröződik minden cselekedetünkben...

Határozott küldetésünk van

Márka és logó

Logónk jeleníti meg a Sysmex Út szellemiségét, örökségünket és gyökereinket.

Ismerje meg jobban a márkánkat
Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html