Sysmex Hungary
Menu

Küldetésünk

Az egészségügy céljai soha nem változtak - javítani szeretné az emberek egészségi állapotát. Ugyanez nem mondható el az egészségügyi ellátásban dolgozó beszállítók és szolgáltatók szerepéről és felelősségéről. Az egyre erősödő verseny, az átláthatóság és a korszerű technológiák megváltoztatták azt, ahogy dolgozunk, és meg kell vizsgálnunk azokat a piacokat, ahol jelen vagyunk. Szakterületünkön nagyon komolyan vesszük vezető szerepünket, és az évtizedek során a termékközpontú megközelítést szélesebb körű, holisztikus megoldások váltották fel. Ezek a megoldások gyakran moduláris és méretezhető rendszereket tartalmaznak, melyek az adott laboratóriumok és klinikai orvosok elvárásaihoz igazíthatók, így a valódi igényeknek felelnek meg.

Az európai egészségügy fejlődésének alakítása

A küldetésünket összefoglaló mondatok félreérthetetlenek, és az angol mozaikszó (C.A.R.E. - gondoskodás) pontosan lefedi a lényegét.
Csak kiváló minőségű szolgáltatásokat és termékeket szállítunk.
Azokat az orvosi/betegségekkel kapcsolatos koncepciókat alkalmazzuk, melyek bizonyítékokon alapulnak, és az orvosok számára közvetlenül hasznosíthatók.
Rendelkezésünkre álló eszközökkel csökkentjük az esetek és az üzemeltetés általános költségeit.
Elősegítjük a betegek gyógyítását a betegségre való hajlam, a betegség jelentkezésének és súlyosbodásának, valamint a kezelés hatékonyságának kimutatásával.

Alkalmazzuk a tudást, a tapasztalatot és a tudományos ismereteket. Olyan megoldásokat szállítunk, amelyek valóban segítenek a valós helyzetekben. A nagyobb hatékonyság és az élvezetes munka érdekében optimalizáljuk a munkafolyamatokat. Strukturált, bizonyítékokon alapuló orvosi koncepciókat használunk. A fenti felsorolás csak egy részét jelenti szenvedélyes elkötelezettségünknek.

Sysmex Út

Küldetés, érték és szellemiség összefonódása alakítja ki azt a módot, ahogyan mi gondolkozunk, dolgozunk és cselekszünk.

Fedezze fel a módszerünket

Márka és logó

Logónk jeleníti meg a Sysmex Út szellemiségét, örökségünket és gyökereinket.

Ismerje meg jobban a márkánkat

Vezetői elkötelezettségünk

A Sysmex Út előírja és megköveteli vezetésed egyértelmű elkötelezettségét.

Elkötelezve a jó vezetői gyakorlat mellett
Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html