FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Rólunk

A Sysmex Europe GmbH a Sysmex Corporation leányvállalata. Több, mint 40 éve aktívan közreműködünk az új normák kitűzésében, élen járunk az innovációban a haematológiában és egyéb szakterületeinken. Jelenleg Európa legjobb labordiagnosztikai és egészségügyi vállalatai közé tartozunk, globális piacvezetők vagyunk a haematológiai diagnosztika és szolgáltatások területén.

Híresek vagyunk az orvosi laboratóriumok számára tervezett és gyártott diagnosztikai megoldásainkról, melyek az automatizálást is magukban foglalják. A Sysmex Europe tevékenységi köre a teljes EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióra kiterjed. Hamburgban, a Sysmex Europe vállalatnál európai, közel-keleti és afrikai partnereink érdekeit nézzük és támogatást biztosítunk számukra fiókvállalatainkon és helyi együttműködő partnereinken keresztül. Koordináljuk a marketing és szolgáltatási tevékenységeket, illetve minden szabályozási kérdéssel foglalkozunk. Itt kap helyet legnagyobb képzési és szolgáltatási központunk is.

Az egyik legfontosabb tulajdonságunk, hogy szeretjük a tudást. Nem önmagáért szeretjük, hanem intelligens módon felhasználva egyedi megoldásokat hozunk létre, melyek valóban segítenek az embereknek, ügyfeleinknek és partnereinknek. Aktívan bővítjük szakértelmünket, és máris olyan új területeken vetettük meg a lábunkat, mint a koaguláció és a vizeletelemzés, az élettudományok, a biológiai tudományok, a betegközeli vizsgálatok (NPT) és az automatizálás. Bármit is teszünk hiszünk benne, hogy a tevékenység elvégzéséhez a tárgy mélyreható ismerete szükséges. Mint mondtuk, szeretjük a tudást.

A Sysmex kiváló munkahely (Great Place to Work®) – a legújabb független felmérés is ezt tanúsítja. Ezt mi is így gondoljuk. Hűek maradtunk tudományos gyökereinkhez, aktívan formáljuk életfilozófiánkat és szívvel-lélekkel veszünk részt a másokkal folytatott interakciókban. Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy valódi hatást gyakoroljunk a munkaterületünkre, és elég kicsik ahhoz, hogy törődjünk egymással.

Tények és számok -
Töltse le az éves jelentést

Sysmex Út

Küldetés, érték és szellemiség összefonódása alakítja ki azt a módot, ahogyan mi gondolkozunk, dolgozunk és cselekszünk.

Fedezze fel a módszerünket

Vezetői elkötelezettségünk

A Sysmex Út előírja és megköveteli vezetésed egyértelmű elkötelezettségét.

Elkötelezve a jó vezetői gyakorlat mellett

Hogyan segíthetünk Önnek?

Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html