BETEGPORTÁL

A Sysmex az egészségügyi területek széles spektrumán végez tevékenységeket. Az egészségügyi szakembereknek nyújtott információk mellett a szaktanácsainkat kérő magánembereket is segítjük gyakorlati ismeretek átadásával.

Jelen pillanatban az emlőrákkal kapcsolatban adunk útmutatást, illetve biztosítunk háttérinformációkat (német nyelven). Örömmel várjuk oldalunkon: http://www.breast-cancer-diagnosis.co.uk/

Szabályozási és jogi ügyek

A Sysmexnél elképesztő mennyiségű törvény, szabály, előírás és norma betartására kell ügyelnünk.

A Szabályozási Ügyek osztálya elsősorban arra összpontosít, hogy a biztonságos tervezés és a védelmi intézkedésések révén garantálja termékeink biztonságát. Ezenfelül a berendezések, szoftverek, reagensek, kontrollanyagok és kalibrátorok címkézésén a megfelelő figyelmeztetésekkel is ellátjuk ügyfeleinket. Végezetül foglalkoznunk kell dolgozóink biztonságával, környezetvédelmi szabályainkkal és erőfeszítéseinkkel.

Nem maradnánk ilyen sikeresek, ha nem kiváló minőségű termékeket szállítanánk. Az in vitro diagnosztika területén garantált megbízható eredmények mellett a minőség is megkérdőjelezhetetlen előfeltétele sikerünknek. A minőség önmagában is hozzájárul egy termék biztonságosságához.

Az EDMA, a VDGH és hasonló szervezetekben betöltött tagságunk révén mindig naprakész információkkal rendelkezünk a termékeinkre vonatkozó címkézési, minőségi, környezetvédelmi és a villamossági kérdésekben.

Teljesítjük az exportra vonatkozó törvényeket és tőzsdefelügyeleti előrásokat.

Jogi ügyek

A Jogi Ügyek osztálya foglalkozik az üzleti partnereinkkel kötött szerződésekkel, hogy biztosítsák a sikeres, gyümölcsöző, hosszútávú és kiegyensúlyozott együttműködést. A trösztellenes és korrupcióellenes alapelvek minden aspektusát figyelembe vesszük a szerződéseknél.

Az adatvédelem biztosítása is a Jogi Ügyek osztályára tartozik. Az egyre növekvő információs társadalomban, mely szerteágazó technológiai lehetőségeket biztosít az adatcseréhez, kiemelt gondossággal kell védenünk betegeink személyes adatait. Ezt szerződésekkel, biztonságos technológiákkal és védett hozzáférési lehetőségekkel érjük el.

Üzleti területünkön a regisztráció előfeltétel minden értékesítéshez - és ezt a területet is a Szabályozási Ügyek osztálya látja el. Folyamatosan ellenőrizzük, illetve elvégezzük a kémiai anyagok jegyzékbe vételét az ECHA keretein belül működő európai hatóságoknál.

Hogyan segíthetünk Önnek?

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság mindig is része volt annak, hogy kik vagyunk

Fenntarthatóság

Legutolsó fenntarthatósági jelentésünk

Vállalati fenntarthatósági kezdeményezéseink meghatározása Japánban történik. Itt találja a legújabb jelentés egy példányát.

Corporate CSR report
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html