BETEGPORTÁL

A Sysmex az egészségügyi területek széles spektrumán végez tevékenységeket. Az egészségügyi szakembereknek nyújtott információk mellett a szaktanácsainkat kérő magánembereket is segítjük gyakorlati ismeretek átadásával.

Jelen pillanatban az emlőrákkal kapcsolatban adunk útmutatást, illetve biztosítunk háttérinformációkat (német nyelven). Örömmel várjuk oldalunkon: http://www.breast-cancer-diagnosis.co.uk/

Minőségkezelés

A hamburgi székhelyű Sysmex Germany és a Sysmex Europe közös szolgáltatói központot (SSC-t) használ, melyet tanúsított minőség- és környezetkezelő rendszer szabályoz. A központ centralizált és feladatköröket átfedő szerkezete biztosítja a hatékony és gyors kommunikációt, illetve használja a vállalaton belül hozzáférhető know-how-t. A belső erőforrások hatékonyabb felhasználása mellett a központ minden logisztikai, műszaki, és tudományos kéréshez is gyors és átfogó támogatást tud biztosítani.

A központi feladat, hogy a termék teljes életciklusa alatt biztosítsuk az ügyfelek elégedettségét. Multidiszciplináris csapataink többek között az alábbi területeken biztosítanak ügyfélszolgálatot:

  • Reagensek és fogyóeszközök időbeli kiszállítása
  • Berendezések javítása és karbantartása, a forródrót szolgáltatást is ideértve
  • Tanácsadás, komplex laborfelszerelési projektek kezelése
  • Integrált megoldási javaslatok és teljes laborautomatizálás
  • Folyamatos felméresek a piaci bevezetést követően, visszajelzések a piaci igényekről (pl. formatervezési adatok az új termékek fejlesztéséhez)
  • Ügyfélprogramok szervezése.


ISO

Közös szolgáltatói központunk céljai nagymértékben kiegészítik az ISO 13485 követelményeit, melyeket teljesítünk. Ez az átlátható és hatékony folyamatokkal, valamint a folyamatos fejlesztéssel kapcsolatos, de a termékbiztonságra és az elővigyázatosságra is összpontosít.

alt xn dam

XN sorozat

Fenntarthatóság

Értékek Keresése Örökké

A Sysmex mindenkit arra bátorít, hogy ossza meg gondolatait, ötleteit.

Ösztönzi az innovációt

Sysmex Út

Küldetés, érték és szellemiség összefonódása alakítja ki azt a módot, ahogyan mi gondolkozunk, dolgozunk és cselekszünk.

Fedezze fel a módszerünket
Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html