FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Silent Design®

A Sysmex világszerte arról ismert, hogy termékeink kiváló minőséget képviselnek. Utunk során mindig is a kiválóságot célozzuk meg. Az egyik legfontosabb feladatunk annak biztosítása, hogy termékeink valóban minden szinten megfeleljenek ügyfeleink igényeinek. Ebbe beletartozik a formatervezés is.

A formatervezés messze nem csak a termék megjelenését jelenti. A teljes felhasználói élményre hatással van. Válaszul létrehoztuk a Silent Design koncepciót.

A Silent Design (halk kialakítás) nem a hangról szól. Lényege, hogy a termékeket az alapvető lényegig egyszerűsítsük. Így felhasználóink azt kapják, amire valóban szükségük van. A termékek a pontosság és az elegancia légkörét árasztják. Egyszerre visszafogottak és elsöprően erőteljesek.

A Silent Design koncepció keretében öt alapelvre összpontosítva javítjuk folyamatosan a felhasználói élményt.

  • Egyén
  • Tér
  • Felület
  • Sorozatok
  • Hosszú élettartam


Silent Design termékeink ezt az öt alapelvet veszik figyelembe a pozitív tapasztalatok megteremtéséhez. Tökéletes interakcióval a termék és az egyén között. A rendelkezésre álló tér maximális kihasználásával. A készülékek egyszerű működtetésével. A következetes megjelenéssel és működtetési elvekkel. A termék hosszú életciklusának biztosításával.

Az eredmény? Termékeink technológiai szempontból verhetetlenek, kiemelkedő felhasználói élményt nyújtanak és tükrözik globális piacvezetői helyzetünket.

A Silent Design® 5 alapelve

Silent Design® termékek

Hogyan segíthetünk Önnek?

Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY
Tekintse meg az XN bővíthetőségét
Nézze meg a jellemzőket
Growing your knowledge
Látogassa meg az Akadémiánkat
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html