FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Конференция «Совершенствование организации онкологической и гематологической помощи населению в свете майских указов президента В.В. Путина 2018. Инновационные подходы к диагностике и лечению в онкологии»

Dátum: 2018-10-25 Címkék: Новости, Россия

25 октября в городе Смоленске состоялась межрегиональная научно-практическая конференция «Совершенствование организации онкологической и гематологической помощи населению в свете майских указов президента В.В. Путина 2018. Инновационные подходы к диагностике и лечению в онкологии».

От компании Сисмекс РУС выступил Жарков Павел Александрович, к.м.н., гематолог, педиатр, ФГБУ «ФНКЦ ДГОИ им. Дмитрия Рогачева» МЗ РФ, г. Москва. 

Тема доклада: «Лабораторное исследование нарушений системы гемостаза в онкологии»

В мероприятии приняло участие 119 врачей из разных регионов РФ.

Место проведения: г. Смоленск, ул. Пржевальского, д. 3, «Культурно-выставочный центр им. Тенишевых»​


Vissza a listához
Találja meg az állását a Sysmexnél
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Contact Sysmex
Lépjen kapcsolatba velünk!
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html