FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

 • One Step - One Decision
  One Step - One Decision

OSNA – Molecular Detection of Metastases in Lymph Nodes

Lymph node status is one of the most important prognostic factors in many cancers and a key criterion for surgical and therapeutic decisions. Great importance is therefore attached to the reliable and accurate analysis of the lymph node tissue for detection of metastases.
OSNA® – One Step Nucleic Acid Amplification – is a highly automated molecular assay. The reaction procedure is based on specific isothermal technology to amplify nucleic acid (RT-LAMP) and allows the detection of Cytokeratin 19 (CK19) mRNA expression. CK19 is an epithelial cell marker and is not normally present in lymph node tissue. The expression rate of CK19 mRNA correlates with the size of the metastatic foci. The benefits of using OSNA® include:

 • Prompt availability of results
 • Automated and standardised test procedure
 • High levels of sensitivity and specificity
 • The entire lymph node can be analysed
 • Simple test performance even without molecular biological expertise

 

OSNA® is CE-certified and complies with the requirements of Directive 98/79/EC for in-vitro diagnostic medical devices and is thus approved for use in diagnostics.

Breast Cancer

Colon Cancer

Solution for magnetic sentinel lymph node localisation

Clinical evidence

Oncology Overview

Go back to the overview of Oncology

Click Here
Love Life and Donate
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
 • Összes
 • Irodalom
 • Adások
 • Képek
 • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html