FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

 • The new generation of
sentinel lymph node analysis
  The new generation of
  sentinel lymph node analysis
  OSNA®
 • STRONGER TOGETHER
  STRONGER TOGETHER
 • Magnetic SLN localisation
  Magnetic SLN localisation
  Sentimag®

Megoldások optimalizált rákbetegség menedzsmenthez

A Sysmex szenvedélyesen elkötelezett a kiválóság mellett termékfejlesztés és gyártás terén egyaránt, és tevékenységeivel hozzájárul az egészséges és virágzó társadalomhoz. Diagnosztika terén elért sikereire alapozva a Sysmex azon munkálkodik, hogy előrehaladott tesztelési technológiákat dolgozzon ki az élettudomány terén.

A 2000. esztendőben a Sysmex létrehozta a központi kutatási laboratóriumokat, melyek alapját képezik az élettudomány területén végzendő kutatásnak és fejlesztésnek. A Laboratóriumok célja új diagnosztikai technológiákat kutatni komplex élettudományi technikákra, információtechnológiára, nanotechnológiára, és bioinformatikára alapozva, a rák diagnosztikára irányuló elsődleges összpontosítás kontextusában.

A Sysmex továbbra is a több mint 40 évvel ezelőtt lefektetett sikeres diagnosztikai alapokra épít és nagyon értékes orvosi teszteket és technológiákat hoz létre, olyanokat, melyek a betegségek kezelését tökéletesítik.

Sysmex élettudomány — Minőséget ad az élethez!

Sentimag – sentinel lymph
node lokalizálás

OSNA – Sentinel lymph
node analízis

Love Life and Donate
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
 • Összes
 • Irodalom
 • Adások
 • Képek
 • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html