BETEGPORTÁL

A Sysmex az egészségügyi területek széles spektrumán végez tevékenységeket. Az egészségügyi szakembereknek nyújtott információk mellett a szaktanácsainkat kérő magánembereket is segítjük gyakorlati ismeretek átadásával.

Jelen pillanatban az emlőrákkal kapcsolatban adunk útmutatást, illetve biztosítunk háttérinformációkat (német nyelven). Örömmel várjuk oldalunkon: http://www.breast-cancer-diagnosis.co.uk/

XN sorozat

 • Tökéletesen adaptálható – saját munkafolyamatát alakíthatja ki
 • Széles klinikai és termelékenységi tartomány
 • Előrehaladott professzionális szolgáltatások testreszabott laboratóriumirányításhoz
 • Fluoreszcenciás áramlásos citometria minden üzemmódban
 • Paraméterek széles skálája, kiváló WBC differenciál
 • Sysmex Silent Design (Csendes kivitel) koncepció

Video

A Sysmex cégnél úgy érezzük, hogy segíthetünk abban, hogy az emberek életét jobbá tegyük. Tudásunkat és tapasztalatunkat alkalmazva tanulunk környezetünktől és reagálunk mindarra, amiről úgy értesülünk, hogy partnereinknek szükséges. Az XN sorozat, eme kiemelt hematológiai koncepciónk, nagyszerűen tükrözi ezen meggyőződésünket.

Ez a sorozat három változó tengelyén alapul – ezek a Klinikai értékek, a Termelékenységi értékek és a Professzionális szolgáltatások. Ezek a tengelyek messzemenően flexibilisek és összeségükben szolgálják a három legfontosabb szempontot bármely laboratóriumban: az analitikát, az átfutást, valamint az eredmény- és az adatkezelést. A rutinszerű munkát teszik zökkenőmentesebbé, hatékonyabbá, és időt szabadítanak fel egyéb, fontosabb feladatok elvégzéséhez. Tényleges változást hozhatnak a betegek életében, mivel eddig még nem látott módon kiváló hematológiai elemzést nyújthatnak igazolt klinikai jelentőség feltétele mellett. Olyan laboratóriumban, mely a lehető leghatásosabb és a lehető leghatékonyabb.

Öné a döntés

Ez az első alkalom, hogy sikerült maradéktalanul elkülönítenünk az analitikai funkcionalitást és az átfutást.

A betegre vonatkozó alapvető igényekből minden patológiai profilt teljesen automatikusan vagyunk képesek nyújtani. Újrafuttatással és újrafuttatás nélkül, hasonlatossági alap szerinti teszteléssel, vagy hasonlatossági alap szerinti tesztelés nélkül. Optimalizált és kiegyensúlyozott munkaterhelés. Vagy szakosított munkaterület-kezelő rendszerek és kapcsolt, több helyen működő laboratóriumok.

Ön határozza meg azt, hogy mit kell elemezni. Ön határozza meg a gyorsaságot. És Ön kezeli eredményeit, a szükségletei szerint. Minden bizonnyal ez az Ön számára testreszabott hematológia.

Klinikai értékek

Termelékenységi értékek

Professzionális szolgáltatások

Reagenseinek hatékony
kezelése

XN sorozat

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY
Tekintse meg az XN bővíthetőségét
Nézze meg a podcastot
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
 • Összes
 • Irodalom
 • Adások
 • Képek
 • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html