Sysmex Hungary
Menu

XN-L Termelékenységi értékek

XN-L Rerun & Reflex

A modern laboratóriumokban minden a hatékonyságot szolgálja. Az „Újrafuttatás és Reflex” révén a TAT csökkenthető, és az eredmények gyorsabban megérkeznek, ha műszaki és/vagy analitikai okokból egy minta mérését meg kell ismételni. Az összes modell azonnal értesítést küld, és az XN-550 még a minta mérését is automatikusan újrafuttatja, így a megfelelő eredményt fogja közölni. Az XN-550 mintaváltója automatikusan visszaküldi azokat a mintákat a munkafolyamatba, amelyeken újra el kell végezni a mérést. Ennek az integrált reflexvizsgálatnak köszönhetően a mintákat többé nem szükséges manuálisan kiválasztani és ismételten betölteni.

Az XN-L intelligens mintaadagoló állvány

Az „Újrafuttatás és Reflex” funkció mellett az XN-550 típusú modell „intelligens mintaváltó állvánnyal” és folyamatos mintadagolással segít javítani a munkafolyamat hatékonyságát. Az integrált intelligens mintaváltó állvánnyal automatikusan és jóval gyorsabban mérheti meg a gömbölyű aljú mintacsöveket, javítva ezzel az általános termelékenységet. Ez lerövidíti a leletkiadási időt az ügyfelek számára, és kiváló minőségű eredményeket biztosít.

XN-L alacsony WBC, vagy L-WBC

Az alacsony fehérvérsejt-koncentrációval rendelkező mintákat újra lehet mérni a speciális „alacsony WBC üzemmód” funkcióval. A választható „L-WBC” (alacsony WBC) APP alkalmazás javítja a megbízhatóságot leukocitopéniás minták mérése esetén. Ha a WBC-szám és a differenciál eredmények az alacsony sejtszám miatt megbízhatatlannak minősülnek, a rendszer automatikusan L-WBC mérést kezdeményez a statisztikailag megbízható eredmény biztosítása érdekében. Az ismert leukocitopéniás betegek számára előre is beállíthatja ezt a mérést, ezzel csökkenti a manuális üzemeltetés idejét. Perifériás vérből származó őssejt-transzplantáció (PBSCT) esetén is nagyon hasznos a beültetés sikerességének ellenőrzéséhez. Az L-WBC mód az agranulocitózis felügyeletére is izgalmas lehetőséget kínál, mivel különösen pontos értéket ad a neutrofilek számáról, és segít meghatározni a G-CSF alkalmazását.

XN-L felgyorsítás

Akár 70 minta/óra sebességre is felgyorsíthatja a mérést teljes vér módban, az opcionális „Speed-up” alkalmazás külön választható. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítményű, vagy a jövőben kapacitásbővítést tervező laboratóriumok csökkentsék a TAT időt a minták feldolgozásakor.

Klinikai értékek

Professzionális szolgáltatások

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html