FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

XN-L sorozat

Megváltoztathatja a szemléletét

A hematológia területén nemzetközi piacvezető vállalataként a mi felelősségünk, hogy olyan megoldásokat biztosítsunk, melyek könnyebbé, hatékonyabbá és hatásosabbá teszik a munkáját. 2011-ben vezettük be új hematológiai márkánkat - a vállalat csúcstermékének számító XN sorozatot. Vannak olyan laboratóriumok, melyek számára egy ilyen tudású eszköz már túlságosan nagy. Az XN-L sorozat bevezetésével most az XN minőség és a Sysmex által biztosított tudás és szakmai támogatás is karnyújtásnyira került.

Emelje új szintre hematológiai képességeit

Ha szeretné továbbfejleszteni 3 part. diff. analizátorát, vagy lecserélné meglévő eszközét, akkor az összes XN-L modell teljes, 5 part. diff. analizátorként működik, amely a nagyobb eszközök minőségét biztosítja kiváló ár-érték arányban.

Az új XN-L sorozatban három típust kínálunk: az XN-350, az XN-450 és az XN-550 modellt. Mindegyik készülék tökéletes háttér készülék, amely bármikor megnyugtató megoldást jelent, ha az elsődleges vérképelemző berendezés meghibásodna.

Kategóriájában a legjobb diagnosztikai eszköz

Ezzel mindig megfelelhet a beküldő igényeinek - bármennyire is speciális kéréssel áll elő -, és olyan, kategóriájában a legjobb diagnosztikai szolgáltatást biztosíthat, amelyet az adott piaci szegmensben tevékenykedő versenytársak készülékein nem talál meg. Természetesen Önnek is jár a szakképzett képviselőink és az ellenőrzött márkaszervizünk által nyújtott teljes körű szakmai és szervizelési támogatás, melyről kiépített értékesítői és szervizhálózatunk gondoskodik.

Akár új diagnosztikai lehetőségek is feltárulhatnak Ön előtt - ilyen például a testfolyadékok elemezése. Megteheti azt is, hogy valamelyik morfológiai megoldásunk beépítésével teljes kenetkészítő munkafolyamatot hoz létre.

Felkészültünk a jövőre

Bármire is van szüksége, az XN rendelkezésére áll. Mivel a rendszer méretezhető, új klinikai és termelékenységi értékek hozzáadásával továbbfejlesztheti berendezését, vagy választhat további professzionális szolgáltatásokat, és csatlakozhat a Bővített IPU rendszerünkhöz, amennyiben ügyfelei igényei változnának.

XN-szintű minőség. Megbízhatóság. Kategóriájában a legjobb diagnosztika és támogatás. Új diagnosztikai lehetőségek. Mindez elérhető áron. Ez biztosan megváltoztatja a szemléletét.

Valódi Sysmex vérképelemzők

Mindhárom vérképelemző tartalmazza a Sysmex bevált technológiáit: a fluoreszcencia áramlási citometriát, a hidrodinamikai fókuszálást és a hemoglobin meghatározásához használt cianidmentes nátrium-lauril-szulfátos módszert. Műszaki teljesítmény és jellemzők (1) tekintetében felülmúlja a piaci szegmensben jelenlévő versenytársakat, emellett a meghibásodások között eltelt átlagos időtartam (MTBF) értéke előreláthatólag megfelel jól bevált és bizonyított analizátoraink értékeinek.

1 Hotton J. et al. Performance and Abnormal Cell Flagging Comparisons
of Three Automated Blood Cell Counters. Am J Clin Pathol 2013;140:845 – 852

Fejlessze az igényeknek megfelelően

A rugalmas XN APP koncepció révén piacvezető XN sorozatunkat bármikor továbbfejlesztheti. Ez biztosítja befektetése biztonságát, és lehetővé teszi, hogy hematológiai készüléke az ügyfelek igényeinek megfelelően bővüljön. A rendszer képes fogadni a jövőbeli APP alkalmazásokat, így folyamatos lehetőséget biztosít a fejlődéshez.

Az alábbi munkafolyamatok értékét növelheti:
•    speciális, illetve hematológiai rutinvizsgálatok
•    munkafolyamat hatékonysága és
•    tudás-, illetve munkafolyamat-kezelés

ehhez válasszon egyedi

•    klinikai értékeket
•    termelékenységi értékeket és
•    professzionális szolgáltatásokat.

Az XN-L sorozat termékei

Klinikai értékek

Termelékenységi értékek

Professzionális szolgáltatások

Éretlen granulocyta
(immature granulocyte, IG)
szám

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
XN-L videók
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY
Tekintse meg az XN bővíthetőségét
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html