Sysmex Hungary
Menu

Termelékenységi értékek

Nagy laboratóriumot működtet? Akkor a maximális teljesítmény és hatékonyság valószínűleg a két elsődleges gondja. Figyelembe kell vennie az időt, a költséghatékonyságot és ügyfelei mintáinak mielőbbi visszaszolgáltatását ahhoz, hogy betegeiken segíthessenek. A kisebb, specializált laboratóriumoknak is maximalizálniuk kell hatékonyságukat – különösen az idő szempontjából kritikus elemzések, így például a testfolyadék-elemzések esetén. Az XN koncepció célszerűen arra van kialakítva, hogy mindkét esetben helyt álljon.

Egyetlen, közös technológiai platformra alapozva összekapcsoltuk az analitikus XN modulokat a bővíthető komponensekre konfigurálható diagnosztikai alkalmazásokkal. Minden modul integrációja oly módon történik, hogy kapacitásuk maximális kihasználtsága biztosított legyen. Így cserében a a hatékonyságot növelik – például azáltal, hogy regisztrálják, kiválogatják és archiválják, automatikusan előkészítik és festik a keneteket, elvégzik az ESR, HBA1c és digitális morfológiai elemzést, a rendelkezésre állás függvényében. Akár hematológiai hálózatot is létrehozhat több helyszín bevonásával, valamint a tudás és szakértelem megosztásával.

A kisebb mintamennyiséggel dolgozó laboratóriumok számára az XN-L sorozat kínálja az ideális megoldást. A hematológia területén nemzetközi piacvezető vállalataként a mi felelősségünk, hogy olyan megoldásokat biztosítsunk, melyek könnyebbé, hatékonyabbá és hatásosabbá teszik a munkáját. Egyes laboratóriumok számára az XN sorozat túlságosan nagy lehet. Az XN-L sorozat bevezetésével most az XN minőség és a Sysmex által biztosított tudás és szakmai támogatás is karnyújtásnyira került. Ha szeretné továbbfejleszteni 3 részes differenciál analizátorát, vagy lecserélné meglévő eszközét, akkor az összes XN-L modell teljes, 5 részes differenciál analizátorként működik, amely a nagyobb eszközök minőségét biztosítja kiváló ár-érték arányban. Mindegyik készülék tökéletes kiegészítő analizátor, amely bármikor megnyugtató megoldást jelent, ha az elsődleges vérképelemző berendezés nem áll rendelkezésre. Bármire is van szüksége, az XN rendelkezésére áll.

A koncepció forradalmiassága abban áll, hogy az egész rendszer testreszabható, igényei szerint. Ahhoz, hogy pontosan megfeleljen szükségleteinek. Csak azért fizet, amit használ is, és csökkenti a reagensfogyasztást. Ha szükségletei a jövőben változnának, a rendszer moduláris és méretezhető eszközeinek köszönhetően nem veszti el kezdeti befektetését. Úgy fejleszthet, ahogy alkalmasnak véli – ideértve a több helyű konfigurációkat is.

Klinikai értékek

Professzionális szolgáltatások

XN termelékenységi értékek

XN-L termelékenységi értékek

XN sorozat áttekintése
XN-L sorozat termékei
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html