Sysmex Hungary
Menu

Professzionális szolgáltatások

Professzionális szolgáltatásainkhoz tartoznak a szoftver és az IT megoldások, melyek a laboratóriumi életet és munkát teszik könnyebbé és hatékonyabbá.

Ide tartozik az XN-IPU, a Bővített IPU és a Támogatáskezelő termékünk. Ezek azonos kinézetet biztosítanak minden megoldáshoz: moduláris és méretezhető kivitelezésben szolgálják napjaink laboratóriumainak szükségleteit. Maradéktalanul integrálhatók minden Sysmex megoldásba és használatukat könnyű megtanulni – az XN-IPU és a Támogatáskezelő közös felhasználói érintőképernyős interfésszel rendelkezik. Minden analizátornak szükségszerűen csatlakoznia kell az XN-IPU-hoz.

A Professzionális szolgáltatások nagyszerű alapját képezik az egyre növekedő igényeknek törvényes és munkafolyamati követelmények tekintetében a laboratóriumok számára, akárcsak az egyre növekvő akkreditációs követelmények tekintetében. Jól kigondolt szabványosítást alkalmaznak minta és adat kezelésére, illetve dokumentációjára. Egyszóval ez az erőteljes kezelőrendszer gondoskodik arról, hogy a minták mindig biztosan helyükön legyenek a megfelelő pillanatban – és kémcsőválogatóval kapcsoltan a rendszer a legtöbb mintát elemezhesse maximális hatékonyság feltétele mellett. Segít csökkenteni a teljes vértérfogatot, melyet az analizátorok igényelnek az analitikához.

Professzionális szolgáltatások:

  • minták, megrendelések és adatáramlások szinkronizálása
  • előrehaladott műszaki jóváhagyást ajánlanak
  • segítenek szabványosítani a munkafolyamatot
  • segítenek nyomon követni a teljesítményt
  • támogatják a növekvő szabályozási akkreditációs követelményeket

XN-IPU

Új XN IPU szoftver koncepciónk mérföldkő a laboratóriumi munkamenetet támogató szoftverek tekintetében. Következetes és közös felhasználói interfészt követ, és teljesen új felhasználói koncepcióhoz igazodik. A műveletek az elemző közelében és az ellenőrzésért felelős felügyelő irodájában is nyomon követhetők.

Bővített IPU

A Bővített IPU, mint valamennyi XN-3000 és XN-9000 konfiguráció integrált komponense, a teljes megrendelés kezelését ellenőrzi az EDTA kémcsövek tekintetében. A munkafolyamati eljárás ezen automatizálása és optimalizálása, polcrendszer kezeléssel és kémcső regisztrációval egyetemben azt jelenti, hogy minden egyes EDTA kémcső mindig nyomon követhető. A rendszer kevesebb hamis pozitív eredményt jelent, mivel a Bővített IPU az egész eljárást jóváhagyja a Sysmex tulajdonát képező hematológiai szabálykészlettel. Az XN-1000, XN-2000 és XN-L sorozatú analizátorokhoz választható.

Támogatáskezelő

A Támogatáskezelő az adott célterületre készült XN és XN-L analizátorok XN-IPU (information-processing unit) információfeldolgozó egységeit támogatja. A távoli szolgáltatásokok révén garantálja a megbízhatóságot és a kiemelkedő analitikai teljesítményt a nap 24 órájában, az akkreditációs irányelveknek megfelelően.

Klinikai értékek

Termelékenységi értékek

XN sorozat: Hematológiájának testreszabása

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html