Sysmex Hungary
Menu

Klinikai értékek

A múltban a diagnosztikai kapacitást mindig a laboratórium méretéhez kötötték. Most mérettől függetlenül lehet kiváló minőséget nyújtani. Mindezt a tökéletesebb, megbízhatóbb eredmények elérése érdekében a betegek, kezelők és laboratóriumtulajdonosok számára. Természetesen van megoldásunk a legnagyobb laboratóriumok számára is.

Minden egyes XN modul automatikusan kitűnő minőségű diagnosztikát és a lehető legrészletesebb információt nyújt a vérképről minden egyes analízis esetén. A magvas vörösvérsejteket (nucleated red blood cells, NRBC) mindig megszámolják, hogy ne kelljen ezt manuálisan elvégeznie. A differenciál-számlálások nagyon megbízható éretlen granulocyta (immature granulocyte, IG) számot eredményeznek. A hibajelzések nagy érzékenységének köszönhetően, sokkal kevesebb kenetre lesz szükség. Gyorsan azonosíthatja és nyomon követheti a kritikus fejleményeket és gyorsabban segíthet az intenzív osztály betegein, például úgy, hogy bevált klinikai jelentőségű paraméter-kombinációkat használ.

Csak Önön múlik.

A lehető legkisebb XN modell is képes most már igényeihez szabott kiegészítő alkalmazásokat nyújtani. Paraméter-tartományt óhajt vérszegénység diagnosztikához? Automatikus testfolyadék-elemzést? Vagy netán nagy pontosságú vérlemezkeszámra van szüksége még a thrombocytopeniás mintákból is? Mivel beruházása csak szükséges alkalmazásokra vonatkozik, analíziseit és kezeléseit intelligensen alakíthatja ki. Arra a területre szakosodhat, amelyre akar. Ráadásul költséghatékony módon. Átfutási teljesítménytől, mérettől, illetve a nap órájától függetlenül.

Termelékenységi értékek

Professzionális szolgáltatások

XN klinikai értékek

XN-L klinikai értékek

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html