FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Úttörő áramlási citometriai készülékek sejt elemzés céljára

A Sysmex Partec az ultra-kompakt asztali áramlási citometriai készülékek széles skáláját kínálja maximum 5 fényforrással és 16 optikai paraméterrel. A tudományos és ipari célokra készített applikációk, a rendszer és az optimalizált reagens készletek lefednek mindent a rutin-vizsgálattól a komplex, high-end kutatásig.

Minden áramlási citometriai alkalmazás az egészségügyben, a mikrobiológiában, az ipari alkalmazásokban, mint például az élelmiszer minőség-ellenőrzés, valamint a növényi és állati citológia az egyedülálló Sysmex Partec mikromásodperc valós idejű adatgyűjtés előnyét élvezi. Ez lehetővé teszi, hogy volumetrikus alapon valós idejű és abszolút számlálást végezzen a sejtek, celluláris alcsoportok és más részecskék esetében.

A Valós Térfogat Alapú Abszolút Számlálási technika a Sysmex Partec áramlási citometriai rendszerek egyedülálló tulajdonsága, amely nem található meg egyetlen más áramlási citométernél sem. Minden minta esetében az abszolút szám mellett meghatározzuk a sejt vagy részecske koncentrációt is.

Hogyan segíthetünk Önnek?

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html