FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Minőségellenőrzés

A minőség számít

A Sysmex a globális haematológiai piac vezető vállalata. Ezt úgy értük el, hogy a minőséget helyeztük mindenek fölé. Minden tevékenységünkben. A vérképelemzők minőségétől a szolgáltatásainkon át a másokkal folytatott interakciókig bezárólag. Számos gyakorlati oka van annak, hogy miért tartjuk fontosnak a minőséget - ami ügyfeleink számára is közvetlen hatással bír. A következetes eredmények folyamatos ellenőrzést igényelnek.

Nem elég egy jó termékkel és szolgáltatással előállni. Biztosítanunk kell a teljes rendszer - a vérképelemző és a reagensek - megbízhatóságát. Továbbá biztosnak kell lennünk abban is, hogy észleljük az esetleges rendszerhibákat. Miért? Mivel ezek - elméletileg - egy egészséges embert betegnek tüntethetnek fel, vagy egy betegség észrevétlen maradhat miattuk.

Tudjuk, hogy Ön teljes egészében analitikai eszközeire támaszkodik. Valamint arra, hogy az eszközök pontos eredményt adnak. Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy gépeink megbízhatóan működjenek. Ennek ellenére folyamatosan ellenőrizni és monitorozni kell az eszközök teljesítményét. Szisztematikusan monitorozunk és értékelünk minden olyan tényezőt, amely befolyásolhatja az eredmények minőségét. Ez minimálisra csökkenti az ismételt munkavégzést, és őrzi piacvezető helyünket. Emellett ami a legfontosabb: azt jelenti, hogy betegeinknek a legnagyobb esélyt adja a gyógyulásra.

A másik dolog, hogy iparágunknak szüksége van szabályokra és szabályozásokra. Ezek biztosítják a lehető legmagasabb normák megőrzését. Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a minőségellenőrzést dokumentálni kell az országos előírásoknak megfelelően.

Szóval miért kell minőségellenőrzés?

Az orvosoknak TUDNIUK kell, hogy eredményeik megbízhatóak. Ehhez mi azzal járulunk hozzá, hogy minden tudásunkkal biztosítani igyekszünk a minőségellenőrzött környezetet mérési eredményeinkhez. Így analizátoraink teljes minőségi kapacitását kihasználjuk. Az orvosok nagy biztonsággal feltételezhetik, hogy a normál eredménytől eltérő paramétert csakis a beteg klinikai állapota, nem pedig műszaki probléma idézte elő.

IQAS Online

Hematológiai termék listája

Az összes hematológiai termék áttekintése

Hematológia termék

Vizeletvizsgálati termék listája

Az összes vizeletvizsgálati termékünk áttekintése

Vizeletvizsgálat termék
Nézze meg a legfrissebb híreinket
Bővebben a termelékenységről
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html