FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Sysmex Network Communication System (hálózati kommunikációs rendszer - SNCS) IQAS Online

  • naponta végzett külső minőségellenőrzés
  • vérkép-, testfolyadék- és vizeletvizsgálathoz
  • azonos típusú analizátorok nemzetközi összehasonlítása
  • az összes leletezhető és érzékeny paraméterről
  • azonnali online értékelés

 

Analizátoraink hálózati képességeit és kontrollanyagainkat kihasználva internetalapú külső minőségellenőrző rendszert (SNCS IQAS Online) használunk. Az SNCS a Sysmex Network Communication System rövidítése. Ez a rendszer egyetlen minőségellenőrző eszközbe integrálja a naponta végzett belső minőségellenőrzést és a külső nemzetközi minőségbiztosítást. Ezzel időt és költséget takarít meg Önnek.

Minden analizátor teljesítménye nyitott és zárt módban is ellenőrzésre kerül, normál, rendellenesen magas és alacsony szintekre beállított kontrollanyaggal, vérkép-, testfolyadék- és vizeletvizsgálathoz egyaránt. Az összes paraméterre vonatkozó eredményeket az interneten keresztül egyenként és automatikusan továbbítja a rendszer az SNCS szerverre. Hasonlóképpen a világ összes országában kivizsgált betegek eredményeit is naponta összegyűjtjük, és statisztikai módszerekkel elemezzük az egyes nemzetközi betegcsoportok eredményeit minden egyes paraméterre.

A belső minőségellenőrzés szokásos mintaeredményeinek összevetése mellett a minőségellenőrzési adatok különböző grafikus és numerikus megjelenítésben is összehasonlíthatók a betegcsoportok adataival.

Az SNCS IQAS Online egyik fő előnye a megbízhatóság: ha a szerver releváns eltérést észlel a betegcsoport adataihoz képest, a rendszer automatikusan hibaüzenetet küld. Az adatok kezelése is biztonságos. Az SNCS szerverre kizárólag a számszerűsített minőségellenőrzési adatok kerülnek. Kizárólag az egyes laboratóriumok adataihoz kapható - jelszóval védett - hozzáférés.

Minőségellenőrzés

Nézze meg a legfrissebb híreinket
Bővebben a termelékenységről
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html