FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Gyakornoki munka

Ha végigböngészi a Sysmex weboldalát, látni fogja, hogy szeretjük jól elvégezni a dolgokat. Pontosabban szeretünk mindent a lehető legjobban elvégezni. Ez alól a gyakornoki program sem képez kivételt. Gyakornoki programjaink három, vagy akár három és fél évig is tartanak. Ez hosszú idő. Viszont jó hír, hogy a végzést követően tényleg ismerni fogja új szakmáját. Őszintén, nem ez az egész gyakornokság lényege?

Ez az idő általában a vártnál sokkal gyorsabban telik el. Rögtön a kezdés után, amint megismerkedett a részlegekkel és a munkatársakkal, máris belevághat az első projektekbe a gyakornokcsoport többi tagjával. Ezeket a projekteket a különböző részlegekben folytatott képzési szakaszokkal párhuzamosan végezzük. Vagyis mindig akad majd tennivaló.

Első év

Az első évben megismerkedik a gyakornoki ideje szempontjából releváns részlegekkel. Természetesen mindig van egy adott részleg, ahol a képzési idejének legnagyobb részét tölti. Fontos azonban, hogy kapcsolatot teremtünk a többi részleggel is. Ez kiváló lehetőséget ad Önnek, hogy megismerje a vállalat egészének működését. Ez akkor működik a legjobban, ha ismeri az átfogó eljárásokat és munkafolyamatokat. A képzés első évében a gyakornokok és kettős képzés részvevői számára ez a célkitűzés.

Második év

A második évben további részlegeket ismer meg, melyek talán nem kapcsolódnak közvetlenül a képzéséhez, a vállalat számára azonban így is fontosak. Természetesen a „hazai” részlegében tovább folytatódik a képzése, és immáron saját maga is végezhet feladatokat, illetve támogathatja munkatársait.

Harmadik év

A harmadik évben tovább szélesíti tudását a képzésének megfelelő tudományágakban. Megszerzi a szakmai know-how-t, és kezelni tudja a választott területéhez tartozó problémákat, illetve saját szakterületet keres. Természetesen az államvizsgára való felkészülés is fontos ebben az időszakban. Ebben támogatjuk Önt, és szükség szerint előkészítő osztályokat vagy megfelelő tanulmányi időt is biztosíthatunk.

Aztán...

Mielőtt észbe kapna, a képzés már véget is ért, Hogyan tovább?

Természetesen az Ön kezében van a döntés, hogy velünk marad-e, és ez mindig is így lesz. Az is természetes azonban, hogy az oktatással az a célunk, hogy a vállalat számára képezzünk szakembereket. Ha elégedettek leszünk egymással, akkor reményeink szerint kapcsolatunk nem szakad meg, és Ön - immár képzett szakértőként - nálunk kezdi meg szakmai pályafutását. Természetesen semmi konkrét ígéretet nem tehetünk, de próbáljuk előmozdítani céljai elérésében, és reméljük a legjobbakat! Végül is, minden azon múlik, hogy milyen az affinitás Ön és a vállalat között. A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyakornoki programok rendkívül népszerűek. Gyanítjuk, hogy - amint végzett a tanulmányaival - maradni szeretne nálunk. Örömmel nézünk elébe.

Dolgozói
továbbképzés

Dolgozói juttatások

Jelentkezés állásra

Pályázzon a Sysmex-hez a jelentkezési lap kitöltésével

Jelentkezési lap

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Mindenféle szakértelemmel keresünk munkavállalókat.

Szakértelem keresése
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html