FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Pályafutás a Sysmex vállalatnál

Életünk egyik legnehezebb és legfontosabb döntése egy adott állás - és a hozzá tartozó munkáltató - kiválasztása. Feltehetőleg a hét nagy részét munkával fogja tölteni, ezért nem mindegy, hogy ezt milyen helyen teszi. A Sysmexnél mindent megteszünk annak érdekében, hogy érdekes, ösztönző és kielégítő állásokat, illetve karrierlehetőségeket kínáljunk. Ez az első, tapogatózó lépésekkel próbálkozó pályakezdőkre, és a nyugdíj felé közeledő tapasztalt szakemberekre egyaránt érvényes.

Ezen átfogó törekvésünk számtalan formában megmutatkozik, és a vállalat minden vonatkozásában érzékelhető. 2012-ben a Hamburg közelében fekvő központunk hivatalosan is megkapta a Great Place to Work® (kiváló munkahely) minősítést, így Németország legjobb 100 munkahelye közé választották. A központokban felhalmozott tudást és támogatást eljuttatjuk leányvállalatainkhoz és minden egyéb érdekelt számára Európába, a Közel-Keletre és az afrikai térségbe.

Röviden - jók vagyunk abban, amit csinálunk, és terveink szerint ez így is marad. Örömmel dolgozunk együtt olyan emberekkel, akik szívesen összpontosítanak a munkájukra. A lehető legjobban kihasználják képességeiket. Mi biztosítjuk számukra a szükséges alapokat. Továbbá segítünk a gyarapodásban - szakmai és egyéni szinten egyaránt.

Azt valljuk, hogy - bizonyos értelemben - a megfelelő emberek önmagukat választják ki. Tudja azonosítani magát velünk? Azzal, amit végzünk? A céljainkkal? Ha igen, akkor szívesen megismerkedünk Önnnel. Meglátja, ez egy great place to work (kiváló munkahely).

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Ön is közreműködhet tehetségével, a tapasztalatával és ötleteivel az alábbi területeken

Szakértelem keresése

Hogyan segíthetünk Önnek?

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html