FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Ötletek és tanácsok

Sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és talált az Ön számára megfelelő álláslehetőséget? Vagy csak szeretné elküldeni önéletrajzát és adatait, hátha adódik egy jó lehetőség? Ebben az esetben el kell küldenie jelentkezését. Az alábbi tájékoztatóban adunk néhány tanácsot arra vonatkozóan, hogy miként adhatja be a legjobb jelentkezést, illetve mit szeretnénk valóban megtudni Önről.

Kísérőlevél

Kísérőlevele lesz az első dolog, amit elolvasunk. Ragadja meg a lehetőséget, és mutassa meg, hogy az összes jelentkező közül Ön a megfelelő jelölt a meghirdetett állásra. Keltse fel a kíváncsiságunkat! Ehhez próbálja megválaszolni az alábbi kérdéseket:

  • Miért szeretne nálunk dolgozni?
  • Miért Ön az a jelölt, akit az adott munkára szeretnénk alkalmazni?
  • Mit vár a munkától? Mit vár tőlünk?

 

Kérjük, saját maga fogalmazza meg a levelet, és ügyeljen rá, hogy az ne legyen egy oldalnál hosszabb. Mivel a levélben önmagát népszerűsíti, ne legyen túl szerény, de azért túlzásokba se essen. Ha sikerül megtalálni a középutat, az általában jó benyomást kelt. Az aláírásról se feledkezzen meg - még ha elektronikus dokumentumról van is szó.

A kísérőlevél megszólításánál nem kell egy adott személynek címezni a levelet. A „Tisztelt Hölgyem/Uram” tökéletesen megteszi.

Önéletrajz táblázatos formában

Egy jó önéletrajz strukturált, átlátható, és lehetőleg a teljes eddigi pályafutását bemutatja. Az önéletrajzok általában táblázatos formában ismertetik eddig képzése és munkavégzése főbb állomásait. Az időrendi sorrend miatt ne fájjon a feje. Kezdheti az első iskolától a jelenlegi beosztásával bezárólag, vagy fordítva is. Az önéletrajz végén ne felejtse el felsorolni nyelvtudását, egyéb ismereteit, szabadidős tevékenységeit, hobbijait...stb. A világhálón bőségesen találhat jó weboldalakat, melyek segítenek egy erős önéletrajz megírásában.

Alkalmazását igazoló dokumentumok

Kérjük, hogy jelentkezéséhez csatolja a megfelelő dokumentumok másolatát (pl. munkareferenciák, iskolai záróbizonyítványok és egyéb értékelések).

Online jelentkezéseket örömmel fogadunk!

Az online vagy e-mailben benyújtott jelentkezéseket szívesen látjuk, mivel ezek gyorsabban feldolgozhatók, és Ön is gyors választ kap.

Dokumentumait beszkennelheti, és PDF formátumban a jelentkezéséhez csatolhatja. Lehetőség szerint csak egy PDF fájlt küldjön nekünk jelentkezésenként. Dokumentumai mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot.

Amint elkészült a dokumentummal, a jobs@sysmex.de vagy a jobs@sysmex-europe.com címre küldje azt. Ha bármilyen nyitott álláslehetőséggel kapcsolatban kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a +49 (0)40 / 534 102 296 telefonszámon.

Adjon egy kis időt nekünk, amíg feldolgozzuk a jelentkezését. A lehető legrövidebb időn belül tájékoztatni fogjuk pályázata elbírálásáról.

Készülnöm kell az állásinterjúra?

Igen! Ne aggódjon túl sokat miatta - ez nem a Sysmex vállalatról szóló teszt lesz -, az azonban mindenképp a hasznára válik, ha valamelyest tisztában van azzal, kik vagyunk és mivel foglalkozunk. A találkozó előtt nézze meg alaposan a weboldalunkat, illetve keressen más forrásokat, hogy megismerje a Sysmexet, illetve az adott állás paramétereit. Ezáltal Ön is, mi is olyan helyzetbe kerülünk, hogy az interjút egyértelmű célok mentén tudjuk lefolytatni.

Végül is az egész arról szól, hogy jobban megismerjük Önt, és hogy eldöntsük, kölcsönös-e az érdeklődés. Az interjú azért fontos, hogy választ találjunk az Önnel kapcsolatos összes nyitott kérdésre, és lehetőséget adjunk Önnek, hogy válaszokat kapjon a velünk, vagy a munkával kapcsolatos kérdéseire. Ez minden érintett számára kellemes élmény lehet, és segít minket annak eldöntésében, hogy tervezhetünk-e közös jövőt.

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Mindenféle szakértelemmel keresünk munkavállalókat.

Szakértelem keresése
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html