FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

A Sysmex Way megvalósítása

Marie Aldag, az EMEA humán erőforrás osztályának vezetője

A Sysmex HR osztálya valóban élvezetes munkahely. Természetesen Önök szerint pontosan ezt kell mondania az én beosztásomban dolgozóknak. Elfogadom. De attól az állítás ugyanúgy igaz. Az EMEA régiónak - mely Európát, a Közel-Keletet és Afrikát fedi le - dolgozva rengeteg különféle országot szolgálunk ki, melyek mindegyike sajátos nemzeti kultúrával és történelmi háttérrel rendelkezik. Mi itt, Hamburgban, igazán szerencsések vagyunk, hogy minden országgal ilyen szoros munkakapcsolatban állunk.

Az elképesztő mértékű kulturális és társadalmi sokszínűség ellenére a Sysmexnél nem az az igazán bámulatos, hogy milyen sokfélék, hanem az, hogy milyen nagymértékben hasonlóak vagyunk. Norvégiától Dél-Afrikáig, „öregektől” „fiatalokig” - mindenkiben él a közös cél érzése. Úgy tűnik, hasonló emberek törekednek közös cél felé.

A vállalaton belül létezik egy mindent megalapozó egyetértés. Ez sokkal több, mint általános szabályok vagy filozófiai elképzelések gyűjteménye - ez azoknak a történeteknek a summája, melyeket a közös munka során megtapasztalunk. Egy tipikus Sysmex sikertörténet az egyének erős motivációjáról és elkötelezettségéről, a csapatmunkáról és a bizalomról, a hosszú távú kapcsolatokról szól. Amikor az ügyfeleknek erről beszélünk, ők elmondják, hogy számukra ez jelenti a valódi különbséget - mi valahogy törődünk egymással.

Nem számít, milyen gyorsan növekszünk, ezt mindenképp szeretnénk megvédeni. Ez az egyik, ha nem a legfontosabb vállalati tőkénk. Bármilyen modellnél pontosabban tükrözi, hogy kik vagyunk mi vállalatként, és ezáltal márkaként is. Erőt ad nekünk.

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük szellemiségünket az összes szervezeti szinten, így tovább írhatjuk a sikertörténeteket, miközben megéljük az értékeinket - inspiráció, magabiztosság, egyediség, gondoskodás, őszinteség, aktivitás és hitelesség irányít minket. Ez vezérli mindennapi tevékenységeinket.

Sysmex Út

Dolgozói
továbbképzés

Munka és magánélet
egyensúlya

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Ön is közreműködhet tehetségével, a tapasztalatával és ötleteivel az alábbi területeken

Szakértelem keresése

Vezetői elkötelezettség a gyakorlatban

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html