FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Munka és magánélet egyensúlya

Nézzük szembe a tényekkel, életünk megszervezése nem mindig egyszerű. Ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsük egyensúlyba hozni dolgozóink munkáját és magánéletét. Vannak általános „létesítményeink”, melyeket mindenki használhat, mindenkire egyaránt vonatkozó juttatásaink, és mindig próbáljuk teljesíteni a speciális igényeket is. Csak szóljon nekünk, és meglátjuk, mit tehetünk. Ez is a nyitott és kötetlen vállalati kultúra egyik előnye!

Általában megpróbálunk segíteni, ahol csak lehetséges és teljesíthető a kérés - és ahol tudunk, egyéni megoldásokat javasolunk. Az élet így is elég mozgalmas, tele váratlan fejleményekkel. Az utolsó dolog, ami hiányzik, egy olyan munkatárs, aki rugalmatlan, és nem hajlandó odafigyelni. Tényleg azt szeretnénk, hogy örömmel dolgozzon nálunk - ez Önnek is, nekünk is jó.

Általános előnyök

 • Általánosságban rugalmas munkaidőt biztosítunk a dolgozóinknak minden esetben, amikor a munka jellege ezt lehetővé teszi. Ez azt jelenti, hogy személyzetünk rugalmasabban határozhatja meg a munkaidejét.
 • A központban dolgozók szükség esetén - például, ha a nap közepére kaptak időpontot az orvostól, vagy valakinek haza kell ugrani a mérőóra leolvasásához stb. - otthonról is elvégezhetik a munkájukat.
 • Ha teljes munkaidőről részmunkaidőre szeretne váltani, abban is tudunk segíteni. Különösen fontosnak tartjuk, hogy a szülési szabadság után segítsük az anyák visszatérést a munkába, így Önök is, mi is gyarapodunk. A Sysmexnél gyermeknevelési prémiumként gyermekenként fizetett havi juttatással segítjük az édesanyák vagy édesapák visszatérését a munkába.
 • Természetesen a rugalmas munkaidőt akkor is felajánljuk, ha egy családtag különleges ellátásra szorul, vagy valaki elveszíti egy közeli hozzátartozóját. Ezek személyes dolgok, így nincsenek külön irányelveink a kezelésükre - minden esetet külön szervezünk meg.
 • Nagyvonalú irányelvek szabályozzák az egészségügyi kérdéseket, ebbe beletartozik a vállalati sportolás is, amely pénzügyi támogatást is kap, ha Ön is komolyan veszi a dolgot, és rendszeres részvevő lesz.
 • Általában véve elmondható, hogy ha a Sysmexnél dolgozik, akkor Ön biztosan nem ül meg boldogan a babérjain, hanem folyamatosan új dolgokat szeretne tanulni. Ilyenek vagyunk... Lehetőségek széles tárházát kínáljuk a további növekedéshez.

Ügyelünk az egészségére

Mindenki tudja, hogy a megfelelő működéshez egészség kell. Ezért egészségügyi csomagunk számos kedvező lehetőséget kínál. Ezek közül néhány...

 • Hetente kétszer aktív testmozgást végezhet az ebédszünetben - egy edző segít megmozgatni a tagjait, és felügyelet mellett 15 percen át segít megerősíteni hát- és hasizmait.
 • A központokban a dolgozóknak fenntartott masszázsszobák működnek. Foglaljon időpontot, és a masszázs egy részét mi álljuk.
 • Szintén a központokban sporttermek várják a mozogni vágyókat, ahol mindenféle gép és eszköz megtalálható egy jó edzéshez. A termek munkaidőben mindig nyitva állnak.
 • Ha napközben nem ér rá, különféle sportkurzusokat tudunk ajánlani az irodában és a helyi sportközpontokban is. Választhat pilates, jóga, zumba, box, kenu, kardio edzés, stb. közül.

 

Az egészség fontos nekünk - végül is ebben a szakmában dolgozunk. Egészségügyi programunkat folyamatosan fejlesztjük, és ehhez szívesen fogadjuk a munkatársak új ötleteit. Önnek nem jut eszébe valami?

Dolgozói
továbbképzés

Munkaterületek

Mindenféle szakértelemmel keresünk munkavállalókat.

Szakértelem keresése

Hogyan segíthetünk Önnek?

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
 • Összes
 • Irodalom
 • Adások
 • Képek
 • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html