BETEGPORTÁL

A Sysmex az egészségügyi területek széles spektrumán végez tevékenységeket. Az egészségügyi szakembereknek nyújtott információk mellett a szaktanácsainkat kérő magánembereket is segítjük gyakorlati ismeretek átadásával.

Jelen pillanatban az emlőrákkal kapcsolatban adunk útmutatást, illetve biztosítunk háttérinformációkat (német nyelven). Örömmel várjuk oldalunkon: http://www.breast-cancer-diagnosis.co.uk/

Dolgozói továbbképzés

Azon emberek többsége, akik jól érzik magukat a Sysmexnél, a hagyományos iskolai-egyetemi kereteket jócskán túllépve is keresik az egyéni továbblépés lehetőségeit. Mi pedig kötelességünknek érezzük, hogy ezt lehetővé tegyük. A rendszeres dolgozói megbeszélések állandó témája az egyéni továbbképzés tervezése minden munkavállalónk számára. Mindenféle fejlesztési lehetőséget és képzést biztosítunk, melyek a teljes személyzet számára elérhetőek.

  • E-képzés
  • Nyelvórák
  • Belső és külső képzés speciális know-how, képességek és kompetenciák fejlesztésére.

 

Speciális lehetőség a „Sysmex Iskola”, ahol munkatársaink tartanak képzést és órákat a munkatársak számára - egyfajta kollegiális eseményként. Mindez azt jelenti, hogy mindannyian - beleértve azokat is, akik régebb ideje dolgoznak itt - még jobban megismerjük a vállalatot, és bővítjük a különféle munkaterületekkel kapcsolatos ismereteinket.

Munka és magánélet
egyensúlya

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Mindenféle szakértelemmel keresünk munkavállalókat.

Szakértelem keresése
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html