FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Amikor munkába áll a Sysmexnél

Jóllehet, meglehetősen biztosak vagyunk benne, hogy jó munkakörülményeket és munkahelyi légkört biztosítunk, egy új vállalatnál kezdeni elég ijesztő élmény lehet. Ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minél jobban megkönnyítsük a beilleszkedést.

Még mielőtt elkezdené a munkát, leendő felettesével összeállítunk egy részletes bemutatási tervet. Gondoskodunk róla, hogy mire megérkezik, a munkahelye és az összes szükséges dolog készen álljon a fogadására. Minden új munkatársunkat „bejelentünk” a vállalati intraneten. A zökkenőmentes kezdés érdekében végigvezetjük a vállalti központokban, és minden kezdő mellé kirendelünk egy „mentort”, aki az első néhány hétben segíti és támogatja az újoncokat.

Minden évben négy alkalommal megrendezzük az új dolgozók számára a „Sysmex Hetet”. Ezen az eseményen beosztástól függetlenül mindenki megjelenik. Az egy hetes program során minden részleg bemutatkozik. Az esemény azonban nem csak arról szól, hogy mindenki képet kapjon vállalati struktúránkról és folyamatainkról. Szilárd hiszünk vállalati identitásunk és kultúránk fontosságában, és erről itt is szívesen beszélünk. A hét során sor kerül néhány közös étkezésre, hogy jobban megismerjük egymást, és ellátogatunk a Neumünsterben működő nagy gyártóüzemünkbe, ahol reagenseink készülnek.

Sysmex Út

Dolgozói juttatások

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista

Munkaterületek

Mindenféle szakértelemmel keresünk munkavállalókat.

Szakértelem keresése

Hogyan segíthetünk Önnek?

Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html