FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Mi is akkor valójában a Sysmex?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy viszonylag kötetlen kultúrát képviselünk. Fontos, hogy ez semmilyen módon nem befolyásolja a szervezet professzionális és kiemelkedő szakmai jellegét - egyszerűen azt szeretnénk, hogy az emberek önmaguk lehessenek. A ruházatot például nem szabályozzuk. A józán ész határain belül, persze! Hamarosan rájön majd, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a hitelességre. Ez jó az Ön számára, hiszen reményeink szerint kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez jó a mi számunkra is, hiszen ezáltal Ön a lehető legkreatívabb és legszabadabb munkát végezheti - ez minden siker alapja.

Nagy örömünkre szolgál, hogy méreteinknek és filozófiánknak köszönhetően még mindig egyenként kezelhetjük dolgozóink igényeit. Ebben nem teszünk különbséget vezetők és beosztottak között.

Tudjuk, mennyire fontos, hogy a szervezeten belül mindenki számára egyenlő és tisztességes elbánást garantáljunk. Ezért a Vezetői Elkötelezettség irányelveink szellemében rendszeresen képezzük vezetőinket. Ez biztosítja, hogy „saját” beosztottjaikat emberként, nem pedig puszta munkaerőként lássák és kezeljék.

A Sysmexnél megünnepeljük a sikereinket, és egész évben vannak ünnepeink, melyek sok látogatót vonzanak. Mindig készítünk képeket is, melyek felkerülnek az intranetre, hogy másoknak is örömet szerezzenek! Támogatjuk ezeket az erős közösségi élményeket, melyeken meglátásunk szerint a résztvevők nagy többsége remekül érzi magát. Ilyen események:

  • Éves karácsonyi ünnepségünk
  • Nyári parti a családokkal, pl. tenisztorna vagy Sysmex olimpia
  • Közös barbecue a vállalati kertben
  • Csapatrendezvények
  • Nagy projektek indításakor vagy zárásakor tartott partik - lyen volt az SAP bevezetése a közelmúltban.

 

A születésnapokat az intraneten tesszük közzé, és minden alkalmazottunk kisebb ajándékot kap utalvány formájában.

Mi szeretnénk azt hinni, hogy mindannyian élvezzük, hogy a Sysmex részei vagyunk.

Sysmex Út

Silent Design®

Küldetésünk

Küldetésünk- Formálni az egészségügy fejlődését- visszatükröződik minden cselekedetünkben...

Határozott küldetésünk van

Vezetői elkötelezettségünk

A Sysmex Út előírja és megköveteli vezetésed egyértelmű elkötelezettségét.

Elkötelezve a jó vezetői gyakorlat mellett

Munkalehetőségek a Sysmexnél

Folyamatosan keressük a tehetségeket

Álláslista
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html