FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Sysmex Online Akadémia

Itt érdekes tudományos témák széles skáláját találja, valamint olyan eszközöket, amelyek a laboratóriumok mindennapi életét a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá teszik.

Természetesen tudjuk, hogy minden e-learning platformnak könnyen használhatónak kell lennie. Így a nagy mennyiségű információ ellenére megkönnyítettük a testreszabást, amint azt látja, a specialitásnak megfelelően szervezi meg.

Mivel ez online, bármikor és bárhol hozzáférhet. Annak érdekében, hogy minél többet tudjon e-learning platformunkból hasznosítani, és hozzáférhessen az Ön igényeihez igazodó képzési tartalomhoz, javasoljuk, hogy jelentkezzen be a helyi webhelyre a fenti térképen keresztül.

Ez a Sysmex Online Akadémia. Élvezze a tanulást.

Growing your knowledge

Online Akadémia

Growing your knowledge
Látogassa meg az Akadémiánkat
Gyarapítsa a tudását
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html