FIT szűrés

A colorectalis rák (CRC) – azaz vastagbélrák – az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákfajta. A jó hír az, hogy a CRC előfordulása és az elhalálozás jelentősen csökkenthető, ha a diagnosztizálás kellő időben megtörténik.

A széklet immunkémiai vizsgálatai (faecal immunochemical test – FIT) non-invazív eljárások, és képesek kimutatni a székletben levő, puszta szemmel nem látható vért. Egyszerűségénél fogva a FIT-et tartják jelenleg a CRC-szűréshez a legjobb non-invazív vizsgálatnak.

A FIT elvégzésével fektessen be egy kis időt a saját egészségébe a vastagbélrák megelőzésére és időben történő felismerésére. További tájékoztatásért látogassa meg a ‘FIT for screening’ weboldalunkat www.fitscreening.eu/patients

Képzési központjaink az EMEA-ban

Miközben a Sysmex-nél a képzés kezdettől fogva fontos volt, az utóbbi években végbement gyors növekedésünk miatt nagyobb helyre volt szükségünk. Emiatt egy új, fő képzési központot nyitottunk 2009-ben, a németországi Norderstedt-ben lévő központi székhelyünkön. A számos különböző típusú előadóterem révén változatossá tehetjük az általunk nyújtott képzéstípusokat az egyszerű előadásoktól az intenzív, helyszínen végzett képzésig az előadóteremmel szomszédos laboratóriumokban.

Az első kihelyezett képzési központunkat Johannesburgban, Dél-Afrikában alapítottuk. Ezt 2006-ban nyitottuk meg a Sysmex dél-afrikai irodáinak felavatásával együtt, és azóta képzési tanfolyamokat kínál dél- és kelet-afrikai forgalmazóknak.

Ugyanazt a koncepciót követjük Dubai-ban is, ahol angol nyelvű képzési programokat kínálunk a közép-keleti forgalmazóknak és ügyfeleknek.

A Ghánában lévő accra-i központunk 2013. áprilisában nyílt meg. Ez most a nyugat- és közép-afrikai forgalmazóinkat szolgálja ki az összes angol és francia nyelvű képzési tanfolyammal.

A kihelyezett képzési központok csoportjának legújabb tagja az oroszországi moszkvai központ, ahol ugyanazt a minőségi oktatást kínáljuk orosz nyelven. A képzési központ 2013 második félévétől van nyitva.

Képzési központjaink az EMEA régióban

A Sysmex fő európai képzési központja a norderstedt-i regionális székhelyen található, a németországi Hamburg közelében. Forgalmazóinknak Dubai-ban, Johannesburgban és Accra-ban is vannak kihelyezett képzési központjaink.

Nagy figyelmet fordítunk képzési központjainkban lévő létesítményeinkre és szolgáltatásainkra, valamint azok kivitelezésére és „megjelenésére“. A tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek akkor dolgoznak és tanulnak a legjobban, ha kellemesen érzik magukat. Persze a tudás átadása kulcsfontosságú marad.

A tudás fontos a Sysmex-nél, és mi gondoskodunk arról,hogy személyzetünk minden tagja jól képzett legyen. Elvben az egyes képzési programok tartalma és időtartama ugyanaz az összes központban – habár ezeket egy kissé a regionális igényekre szabhatják. Mindenki ugyanolyan minőségű oktatásban részesül az egész EMEA régióban. Például, kihelyezett képzési központjaink minden oktatója kezdetben a norderstedt-i központunkban kap képzést.

Az afrikai, közép-keleti és kelet-európai központjainknak köszönhetően nagy szolgálatot teszünk partnereinknek és forgalmazóinknak az egész EMEA régióban.

Képzés a
Sysmex Akadémián

Hogyan segíthetünk Önnek?

Szójegyzék

A tudományos kifejezések alfabetikus listája

Nézze át a szójegyzékünket
Growing your knowledge
Látogassa meg az Akadémiánkat
Gyarapítsa a tudását
Használja ki médiaközpontunk szolgáltatásait
Összes
  • Összes
  • Irodalom
  • Adások
  • Képek
  • Videók
Nézze meg a podcastot
Tekintse meg a kollekciónkat
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Tekintse meg a kollekciónkat https://www.sysmex.hu/media-centre.html
Gyarapítsa a tudását https://www.sysmex.hu/az-akademia/koenyvtar/oktatasi-cikkek-seed.html
Ismerje meg jobban a koncepciónkat https://www.sysmex.hu/vallalat/mi-a-sysmex/silent-design.html
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY Tekintse meg az XN bővíthetőségét https://www.sysmex.hu/media-centre/detail-view/xn-tailoring-your-haematology-13878.html